Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liverpool- Debreceni 1-0. Victorie la limită a englezilor

Liverpool- Debreceni 1-0. Victorie la limită a englezilor

Liverpool- Debreceni 1-0. Victorie la limită a englezilor
Sursa foto: dirk kuyt
17 Sep 2009   •   00:13


Debreceni VSC şi-a făcut debutul în Champions League împotriva Liverpool, câştigătoare de cinci ori a cupei, dar gazdele de pe Anfield nu au tratat meciul ca fiind câştigat de la început.
Rafael Benítez, antrenorul Liverpool, avertiza că adversarii au câştigat opt meciuri consecutiv şi sunt foarte încrezători şi sublinia că presiunea este pe Liverpool pentru a câştiga.
În timp ce András Herczeg era conştient de ?clasa mondială? a adversarilor şi preciza că este conştient de statutul de echipă de eşalon secund, dar se arăta doritor a demonstra că nu doar norocul i-a adus în grupele Ligii Campionilor.
El arăta că oamenii au fost surprinşi anul trecut, când a fost câştigat campionatul cu o echipă atât de tânără.?Aceasta demonstrează potenţialul jucătorilor mei şi vreau să văd următorul pas al lor în dezvoltare contra Liverpool? .
Un singur gol al lui Dirk Kuyt a fost de ajuns pentru a asigura punctele pentru Liverpool în faţa lui Debrecen, 1-0.
Cu toate acestea, Liverpool a ratat multe şanse de gol. Prima ocazie reală a venit în minutul 17, când Fernando Torres preia centrarea pe jos a lui Glen Johnson dar din opt metri dă pe lângă bară.
La minutul 30, vine şi o ocazie a ungurilorm dar şutul lui Peter Czvitkovics este respins peste bară de Pepe Reina . Înainte de pauză, Kuyt calmează nervii gazdelor şi găseşte poarta din 12 m, după ce şutul lui Torres este repins.
În a doua repriză, Gerrard dovedeşte că vrea să intre pe lista marcatorilor, dar după trei ocazii mari, din care la una a cerut un penalti, nu reuşeşte să găsească spaţiul porţii. Scorul final rămâne la limită, după un meci în care englezii nu au impresionat în mod deosebit.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liverpool Liga Campionilor
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close