Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liverpool pierde din nou puncte, iar Chelsea urcă pe locul doi

Liverpool pierde din nou puncte, iar Chelsea urcă pe locul doi

Liverpool pierde din nou puncte, iar Chelsea urcă pe locul doi
29 Ian 2009   •   01:26

FC Liverpool a pierdut din nou puncte în lupta lor pentru cucerirea primului titlu în Premier League, iar de acest lucru a profitat Chelsea, care a urcat pe locul doi în clasament, după ce a învins Middlesbrough cu 2-0. Salomon Kalou a fost eroul de pe Stamford Bridge, el fiind autorul celor două goluri, în minutele 58 şi 80.
De partea cealaltă, Liverpool a deschis scorul prin Benayoun, în minutul 41, dar gazdele de la Wigan Athletic au egalat cu şapte minute înainte de final prin Mido, din penalty.
Arsenal a egalat pe final de partidă la Everton, prin Robin van Persie, după ce Tim Cahill deschisese scorul în minutul 61. Într-un alt meci, Craig Bellamy a debutat la Manchester City cu un gol câştigător împotriva fostei sale formaţii, Newcastle United, scor 2-1.
Hull City a înregistrat a şasea înfrângere consecutivă în Premier League, la West Ham United, scor 0-2, în timp ce Sam Allardyce rămâne neînvins ca manager al Blackburn Rovers, după remiza cu fostul său club, Bolton Wanderers, scor 2-2.
Clasament:
1. Manchester United - 50p (22 meciuri)
2. Chelsea - 48p
3. Liverpool ? 48p
4. Aston Villa - 47p
5. Arsenal ? 42p
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Premier League
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close