Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liverpool - Tottenham 0-0, în ultimul meci al etapei din Premier League

Liverpool - Tottenham 0-0, în ultimul meci al etapei din Premier League

Liverpool - Tottenham 0-0, în ultimul meci al etapei din Premier League
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    07 Feb 2012   •   10:48

Liverpool a coborât pe locul 7, iar Tottenham a ratat şansa de a se apropia de cele două echipe din Manchester, care ocupă primele poziţii în Premier League, după ce meciul direct de pe Anfield s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Luis Suarez a revenit cu această ocazie pe teren, după ce a fost suspendat opt meciuri din cauza acuzaţiilor de rasism la adresa lui Evra, însă uruguayanul nu a reuşit să-şi inspire colegii în tentativa de a câştiga întâlnirea.

Atacantul „cormoranilor” nu a reuşit să se facă remarcat decât printr-un cartonaş galben, primit la doar trei minute de la intrarea sa pe teren, pentru că l-a lovit pe Scott Parker.

Cu toate acestea, Kenny Dalglish, managerul lui Liverpool, s-a arătat încântat că sud-americanul şi-a ispăşit pedeapsa, adăugând că suspendarea împotriva jucătorului său nu ar fi trebuit dictată.

Este fantastic că a revenit şi nici nu ar fi trebuit să fie suspendat. Luis Suarez nu are nimic de dovedit la Liverpool”, a declarat Dalglish, care apoi a analizat jocul făcut de echipa sa: „Cred că evoluţia noastră a fost excelentă. Suntem dezamăgiţi că am obţinut doar un egal, dar nu pot critica jucătorii”.

De cealaltă parte, Tottenham a fost nevoită să se descurce fără managerul Harry Redknapp pe bancă, tehnicianul oaspeţilor nereuşind să ajungă pe Anfield pentru că zborul său din Londra a fost anulat. În aceste condiţii, Bale&co. au fost conduţi de „secundul” Kevin Bond.


×
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close