Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester revine senzaţional de la 0-2 şi câştigă în faţa lui Tottenham, scor 5-2 (VIDEO)

Manchester revine senzaţional de la 0-2 şi câştigă în faţa lui Tottenham, scor 5-2 (VIDEO)

Manchester revine senzaţional de la 0-2 şi câştigă în faţa lui Tottenham, scor 5-2 (VIDEO)
26 Apr 2009   •   11:58

Premier League şi-a arătat din nou partea frumosă sâmbătă. În cel mai important meci al etapei, Manchester United a obţinut o victorie senzaţională în faţa lui Tottenham, după ce la pauză era condusă cu 2-0, şi îşi păstrează primul loc în clasament.

Echipa lui Ferguson a fost de nerecunoscut în prima repriză a partidei de pe Old Trafford. Tottenham a evoluat perfect, nu a lăsat nicio şansă ?diavolilor? şi a reuşit să intre la vestiare cu un avantaj de două goluri, mulţumită execuţiilor lui Bent şi Luca Modric. Ceea ce părea o victorie istorică, s-a transformat într-o înfrângere umilitoare pentru londonezi. Situaţia a basculat în favoarea campioanei din Anglia în numai 22 de minute. Câte o dublă pentru Cristiano Ronaldo şi Rooney, plus un gol al lui Berbatov, au dus scorul la un incredibil 5-2, iar United îşi păstrează primul loc în clasament, la trei puncte în faţa lui Liverpool şi cu un meci mai puţin disputat.



Liverpool a fost lider pentru câteva ore, după succesul cu Hull City, scor 3-1. Echipa lui Benitez a punctat prin olandezul Dirk Kuyt, de două ori, şi spaniolul Xabi Alonso, în timp ce pentru gazde a înscris brazilianul Geovanni.



Premier League, etapa a 34-a

Hull City ? Liverppol 1-3
West Ham ? Chelsea 0-1
Bolton ? Aston Villa 1-1
Everton ? Manchester City 1-2
Fulham ? Stoke 1-0
West Bromwich ? Sunderland 3-0
Manchester United ? Tottenham 5-2

Clasament:

1. Manchester U. 77p. (33j)
2.Liverpool 74p.
3.Chelsea 71p.
4.Arsenal 62p. (33j)
--------------------------------------
18. Middlesbrough 31p. (33j)
19. Newcastle 30p. (33j)
20. West Bromwich 28p.

Antena3.ro

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close