Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester United învinge cu 2-0 pe Fulham şi se desprinde la 10 puncte de Arsenal

Manchester United învinge cu 2-0 pe Fulham şi se desprinde la 10 puncte de Arsenal

Manchester United învinge cu 2-0 pe Fulham şi se desprinde la 10 puncte de Arsenal
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Apr 2011   •   20:15

Manchester United a învins pe teren propriu pe Fulham cu scorul de 2-0 şi şi-a mărit avansul din fruntea clasamentului la 10 puncte de a doua clasată, Arsenal, care are însă două partide mai puţin disputate.

 
Rezultatul final a fost stabilit încă din prima repriză. Bulgarul Berbatov a deschis scorul în minutul 12, finalizând o pasă primită de la Nani, pentru ca Valencia să dubleze avantajul „diavolilor” după jumătate de oră de joc. Oaspeţii ar fi putut relansa meciul imediat după pauză, însă rezerva lui Van der Sar, Tomasz Kuszczak, l-a blocat excelent pe Eidur Gudjohnsen.
 
United şi-a confirmat parcursul foarte bun din acest sezon pe Old Trafford, acolo unde nu au pierdut decât două puncte. De asemenea, Berbatov a ajuns la 21 de goluri marcate de la începutul campionatului, ocupând prima poziţie în topul golgeterilor, cu două reuşite mai mult decât argentinianul Tevez.
 
Chelsea a revenit pe poziţia a treia, după ce a învins pe teren propriu pe Wigan, lanterna roşie din Premier League, cu 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de francezul Malouda, în minutul 67. Spaniolul Torres a început meciul de pe bancă şi, deşi a fost introdus pe teren în partea a doua şi a avut la dispoziţie jumătate de oră, fostul atacant al lui Liverpool nu a reuşit să spargă nici acum gheaţa şi să marcheze primul gol pentru noua sa echipă.
 
Meci spectaculos pe White Hart Lane, acolo unde Tottenham a obţinut primul succes în campionat după aproape două luni. Spurs s-au impus cu 3-2 în faţa lui Stoke City, eroul partidei fiind Peter Crouch, care a marcat o dublă. Croatul Luca Modrici a înscris cel de-al treilea gol al echipei lui Harry Redknapp, pentru oaspeţi punctând Etherington şi Jones.
 
Rezultate Premier League, etapa a 32-a
 
Wolverhampton - Everton 0-3
Blackburn - Birmingham 1-1
Bolton - West Ham 3-0
Chelsea - Wigan Athletic 1-0
Man. United - Fulham 2-0
Sunderland - West Bromwich 2-3
Tottenham - Stoke 3-2

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close