Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester United se distanțează la opt puncte de City, ajutată de o eroare de arbitraj

Manchester United se distanțează la opt puncte de City, ajutată de o eroare de arbitraj

Manchester United se distanțează la opt puncte de City, ajutată de o eroare de arbitraj
08 Apr 2012   •   22:40

Manchester United a beneficiat de o eroare uriașă de arbitraj în victoria cu 2-0 din partida cu QPR, de pe Old Trafford, și s-a distanțat la opt puncte de rivala la titlu Manchester City. Un penalty transformat de Wayne Rooney în minutul 14 și o fază excelentă a lui Paul Scholes au adus ”diavolilor” a opta victorie consecutivă în campionat.

Atacantul Young s-a aflat în poziție de ofside când s-a lovit de mijlocașul Shaun Derry în careul advers, în minutul 14. Chiar și în condițiile în care contactul a fost minim, arbitrul Mason a dictat penalty fără să se consulte măcar cu tușierul său, eliminându-l și pe Derry pentru că l-ar fi oprit pe Young într-o poziție clară de a înscrie.

Rezultatul i-a permis lui United să ia o opțiune clară pentru câștigarea titlului, mai ales că rivala City a fost învinsă de Arsenal. Mikel Arteta a înscris golul victoriei pentru ”tunari”, înainte ca Mario Balottelli să vadă cartonașul roșu pentru Manchester City și să năruie orice șansă de revenire a echipei.

Echipa lui Roberto Mancini se află la opt puncte în spatele lui Manchester United, cu șase etape înainte de final.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close