Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mutu îşi atacă fostul club: "Juventus m-a înşelat. Au dat documente incomplete la TAS"

Mutu îşi atacă fostul club: "Juventus m-a înşelat. Au dat documente incomplete la TAS"

Mutu îşi atacă fostul club: "Juventus m-a înşelat. Au dat documente incomplete la TAS"
Sursa foto: adrian mutu
08 Oct 2009   •   16:31

Fostul atacant al lui Juventus Torino se declară dezamăgit de atitudinea pe care a abordat-o clubul în procesul lui Mutu cu Chelsea, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Adrian Mutu, care recent a obţinut suspendarea deciziei de plată a amenzii de 17 milioane de euro, susţine că gruparea torineză a trimis documente incomplete la Lausanne, mai exact a ascuns o parte a contractului dintre român şi "Bătrâna Doamnă."
Mutu a fost luat de Juventus în 2005, via Livorno, liber de contract după ce Chelsea l-a concediat pentru consum de cocaină. Mutu spune că actele pe care le-a semnat cu Juventus ar trebui să treacă în curtea "bianconerrilor" responsabilitatea oricăror penalizări, cum ar fi compensarea pe care acum Mutu o datorează lui Chelsea.
"Am înţeles că TAS a dat decizia ca eu să plătesc cele 17 milioane lui Chelsea şi pentru că nu au avut o versiune completă a contractului meu cu Juventus. Sunt acum în această situaţie din cauza greşelilor comise de angajaţii lui Juventus. Avocaţii lui Juve au trimis o versiune incompletă a contractului meu. Am fost înşelat!", a declara Adrian Mutu pentru prosport.
Avocaţii lui Mutu vor încerca să se folosească de această descoperire pentru a întoarce cazul jucătorului Fiorentinei şi pentru a arunca "mâţa moartă" în curtea lui Juventus.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close