Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Premier League: Fernando Torres a marcat primul gol pentru Chelsea

Premier League: Fernando Torres a marcat primul gol pentru Chelsea

Premier League: Fernando Torres a marcat primul gol pentru Chelsea
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Apr 2011   •   10:56

Chelsea a învins cu 3-0 pe teren propriu pe West Ham United şi continuă să se afle la 6 puncte în spatele liderului Manchester United, dar adevărata ştire a etapei din Premier League este aceea că Fernando Torres a marcat primul său gol de la transferul pe Stamford Bridge din această iarnă.

 
Spaniolul a intrat pe teren în minutul 76, înlocuindu-l pe Didier Drogba, şi a încheiat o perioadă incredibilă de 903 minute şi 14 apariţii fără gol la Chelsea înscriind pentru 2-0. Celelalte reuşite ale echipei lui Carlo Ancelotti le-au aparţinut lui Frank Lampard şi Florent Malouda.
 
Nu a fost începutul pe care mi-l imaginasem atunci când am semnat cu Chelsea, dar nu este uşor să schimbi echipa în ianuarie sau februarie. Am continuat însă să muncesc şi, cu sprijinul coechipierilor, am reuşit în cele din urmă să înscriu. Va fi o presiune mai mică pentru mine de acum înainte, dar deocamdată vreau să mă bucur de acest moment”, a declarat Torres la finalul meciului.
 
Manchester United a fost nevoită să aştepte ultimele minute pentru a marca golul victoriei în meciul de pe teren propriu cu Everton. „Diavolii” au fost salvaţi de mexicanul Javier Hernandez, care a înscris în minutul 83 şi a consolidat astfel primul loc în clasament al echipei lui Sir Alex Ferguson, care continuă să aibă un avantaj de 6 puncte faţă de Chelsea, cu patru partide rămase de disputat din acest sezon.
 
Lumea continuă să vorbească despe faptul că mai avem de jucat cu Arsenal şi cu Chelsea, şi o fac ca şi cum le-am fi pierdut deja. De ce nu am putea să le câştigăm? De ce nu am putea să mergem pe Emirates şi să învingem, aşa cum am mai făcut-o şi cu altă ocazie? Eu le spun jucătorilor să nu bage în seamă aceste discuţii şi să câştige meciurile”, a spus Ferguson după succesul cu Everton.
 
Liverpool îşi continuă forma bună arătată sub conducerea lui Kenny Dalglish. „Cormoranii” au învins cu 5-0 pe Brimingham City şi s-au apropiat la numai 3 puncte de locul 5, care asigură prezenţa în Europa League în sezonul viitor, poziţie ocupată de Tottenham, londonezii făcând un nou pas greşit, 2-2 pe teren propriu cu West Bromwich. Eroul meciului de pe Anfield a fost argentinianul Maxi Rodriguez, autorul unui hattrick, Kuyt şi Joe Cole completând tabelul marcatorilor.
 
Rezultate Premier League, etapa a 34-a
 
Aston Villa - Stoke City 1-1
Blackpool - Newcastle 1-1
Chelsea - West Ham 3-0
Liverpool - Birmingham 5-0
Man. United - Everton 1-0
Sunderland - Wigan 4-2
Tottenham - West Bromwich 2-2
Wolverhampton - Fulham 1-1

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close