Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Premier League: Scholes a revenit cu gol pe Old Trafford

Premier League: Scholes a revenit cu gol pe Old Trafford

Premier League: Scholes a revenit cu gol pe Old Trafford
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    14 Ian 2012   •   20:17

La prima sa apariţie pe Old Trafford după revenirea oficială de săptămâna trecută, Paul Scholes a marcat primul gol al lui Manchester United în meciul pe care echipa lui Sir Alex Ferguson l-a câştigat cu 3-0 în faţa lui Bolton Wanderers.

Mijlocaşul de 37 de ani a deschis scorul în finalul primei reprize, una în care „diavolii” au ratat mai multe ocazii de a înscrie, printre care şi un penalty, Bogdan reuşind să apere execuţia lui Wayne Rooney.

În minutul 75, Danny Welbeck a dublat avantajul gazdelor, pentru ca Michael Carrick să stabilească rezultatul final când mai erau de jucat şapte minute.

Reacţiile în presă vis-a-vis de revenirea lui Scholes au fost negative. Nu înţeleg din ce motiv, poate pentru că este vorba de United. Însă jucătorii mai tineri îl venerează”, a declarat Ferguson la finalul întâlnirii.

Manchester United ajunge la acelaşi număr de puncte cu rivala City, care va încheia etapa luni, când va juca pe terenul lui Wigan, ultima clasată în ierarhia Premier League.

În schimb, Tottenham a ratat ocazia să egaleze liderul, londonezii fiind ţinuţi în şah pe teren propriu de Wolverhampton, meciul încheindu-se cu o remiză, scor 1-1.

Oaspeţii au marcat primii, în minutul 22, prin Steven Fletcher, echipa lui Harry Redknapp restabilind egalitatea în debutul părţii secunde, însă nu a mai reuşit să mai înscrie până la finalul partidei.

Un gol al lui Frank Lampard în minutul 13 a fost suficient pentru Chelsea, care s-a impus cu 1-0 pe Stamford Bridge în faţa lui Sunderland, în timp ce Liverpool a făcut un nou pas greşit pe teren propriu, unde a încheiat la egalitate cu Stoke City, scor 0-0.

West Bromwich Albion, la care Tamaş a fost rezervă, a pierdut acasă în faţa lui Norwich, scor 1-2, iar Blackburn iese pentru moment din zona locurilor retrogradabile în urma victoriei cu 3-1 în meciul cu Fulham.

Aston Villa îşi continuă forma slabă arătată în acest sezon pe teren propriu, unde a câştigat doar trei meciuri din zece jucate, echipa lui Alex McLeish terminând la egalitate cu Everton, scor 1-1. Gazdele au deschis scorul prin Darren Bent, însă Victor Anichebe a venit de pe bancă şi a adus un punct pentru formaţia lui David Moyes.

Rezultate Premier League, etapa a 21-a: Aston Villa - Everton 1-1, Blackburn - Fulham 3-1, Chelsea - Sunderland 1-0, Liverpool - Stoke City 0-0, Man. United - Bolton 3-0, Tottenham - Wolverhampton 1-1, West Bromwich - Norwich 1-2

Clasament: 1.Man. City 48p (20j), 2.Man. United 48p, 3.Tottenham 46p, 4.Chelsea 40p... 18.Queens Park Rangers 17p (20j), 19.Bolton 16p, 20.Wigan 15p (20j).


×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close