Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Premier League: Stoke City îi pune piedică lui Manchester United

Premier League: Stoke City îi pune piedică lui Manchester United

Premier League: Stoke City îi pune piedică lui Manchester United
de M.T.    |    25 Sep 2011   •   11:38

Manchester United a ratat şansa de a rămâne cu punctaj maxim şi după etapa a 6-a din Premier League, campioana Angliei reuşind doar o remiză, scor 1-1, pe terenul lui Stoke City.

 
Echipa lui Sir Alex Ferguson a deschis scorul în minutul 27, prin portughezul Nani, însă gazdele au egalat în partea a doua, prin fostul atacant al lui LIverpool şi Tottenham, Peter Crouch.
 
Chiar dacă nu a câştigat, United continuă să se afle pe primul loc, deşi a fost egalată la puncte de rivalii de la Manchester City, care au învins pe teren propriu pe Everton, scor 2-0. Ambele goluri ale trupei lui Roberto Mancini au fost marcate în repriza a doua, de Balotelli şi Milner.
 
Fernando Torres a fost din nou înger şi demon pentru Chelsea, în victoria cu 4-1 în faţa nou-promovatei Swansea. Atacantul spaniol a deschis scorul pentru londonezi, pentru ca apoi să fie eliminat după o intrare extrem de periculoasă. Din fericire pentru fostul „cormoran”, echipa lui Villas-Boas conducea deja cu 2-0, după reuşita lui Ramires, brazilianul realizând dubla cu un sfert de oră înainte de final. Williams a redus din diferenţă pentru oaspeţi, însă Drogba a restabilit diferenţa de trei goluri în ultimul minut.
 
Newcastle îşi continuă debutul excelent de sezon, ajungând pe locul 4 în urma victoriei cu 3-1 cu Blackburn. Demba Ba a fost eroul incontestabil al meciului, prin primul hattrick realizat în Premier League, golul de onoare al oaspeţilor fiind reuşit de Hoilett.
 
Dubla lui Van Persie şi golul lui Song au adus abia a doua victorie a sezonului pentru Arsenal, 3-0 cu Bolton, în timp ce Liverpool a pus capăt seriei de două înfrângeri consecutive, cu un succes pe limită pe teren propriu, 2-1 cu Wolverhampton. Cu acelaşi scor s-a impus şi Tottenham, în deplasare cu Wigan, iar West Bromwich Albion, în continuare fără Tamaş, suspendat, a remizat fără goluri cu Fulham.
 
Rezultate Premier League, etapa a 6-a
 
Arsenal - Bolton 3-0, Chelsea - Swansea 4-1, Liverpool - Wolverhampton 2-1, Man. City - Everton 2-0, Newcastle - Blackburn 3-1, Stoke City - Man. United 1-1, West Bromwich - Fulham 0-0, Wigan - Tottenham 1-2
 
Clasament
 
1.Man. United 16p (22-5), 2.Man. City 16p (19-5), 3.Chelsea 13p, 4.Newcastle 12p... 18.Blackburn 4p, 19.West Bromwich 4p, 20.Bolton 3p.
 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close