Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Premier League: Victorii fără emoţii pentru Manchester City şi Liverpool

Premier League: Victorii fără emoţii pentru Manchester City şi Liverpool

Premier League: Victorii fără emoţii pentru Manchester City şi Liverpool
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    30 Oct 2011   •   10:41

Manchester City îşi menţine avansul de cinci puncte în fruntea clasamentului din Premier League, după ce a câştigat cu 3-1 meciul de pe teren propriu cu Wolverhampton.

 
Edin Dzeko a deschis scorul pentru City în debutul părţii secunde, profitând de o gafă uriaşă a portarului Hennessey, iar Aleksandar Kolarov a dublat avantajul trupei lui mancini, la care Pantilimon a fost rezervă.
 
Oaspeţii au dat senzaţia că pot reveni cu un sfert de oră înainte de final, când Stephen Hunt a transformat un penalty, în urma căruia belgianul Vincent Kompany a fost eliminat, dar liderul din Anglia a gestionat bine ultimele minute şi chiar a reuşit să mai înscrie o dată, prin Adam Johnson.
 
Fără Gabriel Tamaş, West Bromwich Albion a pierdut pe teren propriu în faţa lui Liverpool, scor 0-2. „Cormoranii” au marcat ambele goluri în prima repriză, prin Charlie Adam, care a transformat un penalty, şi Andy Carroll.
 
În urma acestui succes, echipa lui Kanny Dalglish se apropie la un singur punct de zona locurilor de Liga Campionilor, profitând şi de eşecul suferit de Chelsea în faţa lui Arsenal.
 
Wigan a pierdut acasă în faţa lui Fulham, scor 0-2, şi a coborât pe ultima poziţie, după ce fosta „lanternă roşie”, Blackburn Rovers, a obţinut o remiză în deplasare cu Norwich (3-3). Nou-promovata a revenit însă senzaţional în ultimele zece minute, când a anulat un avantaj de două goluri al oaspeţilor.
 
Rezultate Premier League, etapa a 10-a: Everton - Man. United 0-1, Chelsea - Arsenal 3-5, Man. City - Wolverhampton 3-1, Norwich - Balckburn 3-3, Sunderland - Aston Villa 2-2, Swansea - Bolton 3-1, Wigan - Fulham 0-2, West Bromwich - Liverpool 0-2 
 
Clasament Premier League: 1.Man. City 28p, 2.Man. United 23p, 3.Chelsea 19p, 4.Newcastle 19p (9j)... 18.Blackburn 6p, 19.Bolton 6p, 20.Wigan 5p.
 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close