Antena 3 CNN Sport Fotbal extern PSG, eliminată din Cupa Ligii Franţei de o nou-promovată

PSG, eliminată din Cupa Ligii Franţei de o nou-promovată

PSG, eliminată din Cupa Ligii Franţei de o nou-promovată
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.T.    |    27 Oct 2011   •   13:35

Liderul din Ligue 1, PSG, a avut un avantaj de două goluri pe terenul nou-promovatei Dijon, dar a sfârşi prina fi învinsă cu 3-2 şi ratând astfel calificarea în sferturile de finală ale Cupei Ligii Franţei.

 
Cele două echipe s-au întâlnit pentru a doua oară în numai trei zile, în weekendul trecut, în campionat, echipa din capitala Franei reuşind să se impună.
 
Se părea că istoria se va repeta, după ce Bahrebeck şi Erdinc au dus scorul la 2-0 în favoarea lui PSG după doar 20 de minute. Gazdele au revenit însă senzaţional, reuşind să egaleze până la pauză, prin golurile lui Sankhare, din penalty, şi Berenguer, pentru ca Jovial să aducă o victorie spectaculoasă pentru Dijon în repriza a doua, tot din lovitură de la 11 metri.
 
Nu doar liderul din Ligue 1 a părăsit competiţia, ci şi ocupanta locului secund. Montpellier a pierdut surprinzător pe teren propriu în faţa lui Lorient, care a câştigat cu 2-1, prin golurile lui Emeghara şi Campbell. Reuşita gazdelor i-a aparţinut lui Giroud.
 
Cu Bănel Nicoliţă lăsat din nou pe bancă, St. Etienne a pierdut acasă în faţa lui Lyon, scor 1-2, un meci în care incidentele nu au lipsit.
 
Oaspeţii au deschis scorul prin Briand, în finalul primei reprize, şi au primit un penalty în minutul 67. Decizia arbitrului i-a înfuriat pe fanii „verzilor”, care au aruncat diverse obiecte pe teren, astfel că partida a fost întreruptă timp de cinci minute. După ce spectatorii s-au clamat, echipele au revenit pe teren, iar Michel Bastos a transformat lovitura de pedeapsă. St. Etienne a marcat cu două minute înainte de final, prin Aubameyang, dar nu a putut să împingă meciul în prelungiri.
 
Campioana Lille s-a calificat la pas în sferturile de finală, după victoria cu 3-1 în faţa divizionarei secunde Sedan, în timp ce deţinătoarea trofeului, Olympique Marseille, a eliminat-o marţi pe Lens.
 
Rezultate Cupa Ligii Franţei, Optimi de finală: Marseille - Lens 4-0, Dijon - PSG 3-2, Montpellier - Lorient 1-2, Auxerre - Caen 1-2 d. prel, Le Mans - Rennes 0-0, 4-1 d. pen, Lille - Sedan 3-1, Nice - Sochaux 2-1, St. Etienne - Lyon 1-2.
 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close