x close

PSG îl doreşte pe brazilianul Ronaldo

25 Oct 2008   •   16:11
PSG îl doreşte pe brazilianul Ronaldo

În ultima sa ediţie, publicaţia franceză L?Equipe evocă contacte mai concrete între conducătorii Paris Saint-Germain şi atacantul brazilian Ronaldo. Deja din luna septembrie se vorbea de un eventual transfer al lui Ronaldo la Paris Saint-Germain, iar acesta este acum din nou în actualitate. Potrivit cotidianului sportiv, Alain Roche, responsabilul cu transferurile la PSG, se află în Brazilia de câteva zile. El s-ar putea întâlni la Flamengo, locul de convalescenţă al brazilianului, cu agentul său Fabiano Farah. De altfel, acesta nu exclude posibilitatea ca jucătorul său să ajungă în Franţa. ?având în vedere palmaersul său, îi trebuie un club cu un proiect ambiţios. Care poate să îi ofere posibilitatea să continue să ia titluri importante. Am discutat cu reprezentanţii PSG. Echipa este pe drumul cel bun, gata să redevină o mare echipă. Este un proiect care poate fi la înălţimea lui Ronaldo?, a explicat agentul.
Nici Paris Saint-Germain nu îşi ascunde interesul pentru ? Il Fenomeno?. Profesorul care l-a operat pe brazilian la genunchiul stâng este permanent asaltat cu întrebări referitoare la starea pacientului său. Oricum, reprezentanţii clubului au recunoscut că totul depinde de evoluţia accidentării şi de faptul dacă Ronaldo poate ajunge la un nivel de performanţă satisfăcător.
Printre doritorii de un transfer se mai numără Manchester City şi AS Roma. Momentan, Ronaldo, liber de contract, a început să se antreneze de două ori pe săptămână cu echipa Flamengo.
Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

Paris Saint Germain Ronaldo Brazilia
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati