Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Rafa Benitez analizează Unirea: "E o echipă împotriva căreia înscrii greu"

Rafa Benitez analizează Unirea: "E o echipă împotriva căreia înscrii greu"

Rafa Benitez analizează Unirea: "E o echipă împotriva căreia înscrii greu"
Sursa foto: rafael benitez
17 Feb 2010   •   22:10

Antrenorul adversarei Unirii Urziceni din şaisprezecimile de finală ale Europa League, Rafael Benitez, consideră că echipa sa va întâlni o formaţie redutabilă în partida de joi. Spaniolul, care s-a informat temeinic în privinţa românilor de la prietenii pe care-i are la clubul andaluz Sevilla, anticipează că lui Liverpool îi va fi foarte greu să înscrie, dar mizează pe o victorie a "cormoranilor" pe Anfield Road.
"Unirea e o echipă bună, care nu joacă prea multe meciuri în acest moment din cauza vremii, dar ieri a jucat un meci amical împotriva echipei Northwich. Ştiam despre Unirea încă dinainte să fim extraşi la tragerea la sorţi, deoarece le-am văzut meciurile din Liga Campionilor şi avem unele informaţii. Am câţiva prieteni la Sevilla şi ştim că Unirea s-a descurcat. Unirea are jucători buni, bine organizaţi. De asemenea, au un antrenor nou, aşa că e posibil să fi schimbat ceva. Este clar că Unirea este o echipă care se descurcă bine şi împotriva căreia este greu să înscrii, aşa că vom avea un meci greu în Europa, la fel ca şi celelalte", a declarat antrenorul lui Liverpool, conform Mediafax.
Eliminarea din Liga Campionilor dintr-o grupă în care mai făceau parte Bayern Munchen şi Fiorentina nu l-a demoralizat pe Benitez, care încearcă să-şi convingă elevii că şi câştigarea Europa League poate fi o bucurie foarte mare.

"Trebuie să mergem înainte. Am fost foarte ghinionişti în grupele Ligii Campionilor, când am primit goluri pe final de meci, ceea ce a schimbat totul, dar acum trebuie să încercăm să câştigăm urmãtorul meci, să progresăm şi să vedem cât de departe putem ajunge. Orice competiţie este importantă. Liga Europa este singura opţiune pe care o avem ca să aducem un trofeu în acest sezon şi vom încerca să dăm tot ce avem mai bun. Gerrard şi Carragher ştiu ce simţi când câştigi Cupa UEFA, aşa cum am făcut-o şi eu cu Valencia", a declarat Benitez.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: europa league Liverpool Unirea Urziceni
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close