Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Scolari are interzis de a mai antrena în Anglia, timp de un an

Scolari are interzis de a mai antrena în Anglia, timp de un an

Scolari are interzis de a mai antrena în Anglia, timp de un an
Sursa foto: Luiz Felipe Scolari
22 Feb 2009   •   17:30

Fostul tehnician al formaţiei Chelsea Londra, brazilianul Luiz Felipe Scolari, este obligat de un contract pe care îl are cu clubul de pe Stamford Bridge să nu mai antreneze nici o echipă engleză timp de un an. În schimb, despărţirea de clubul englez i-a adus antrenorului o despăgubire de 7,5 milioane de lire sterline, adică la fel ca în cazul lui Jose Mourinho, concediat şi el de conducerea grupării.
Scolari nu mai este antrenorul lui Chelsea de la începutul acestei luni, fiind demis pe 9 februarie în urma rezultatelor foarte slabe ale echipei în Premier League. Totuşi, în cazul în care nu plănuise să antreneze în Anglia în următoarea perioadă, brazilianul poate considera debarcarea sa drept una foarte profitabilă. Clubul londonez i-a plătit acestuia o sumă considerabilă pentru a accepta rezilierea contractului şi poate locui în Anglia până în vară în reşedinţa pe care Chelsea i-a pus-o la dispoziţie în Surrey, lângă Londra, potrivit Mediafax.
Luiz Felipe Scolari a fost adus la Chelsea la începutul sezonului 2008/2009, el antrenând ultima oară echipa naţională a Portugaliei. Tehnicianul de 60 de ani a câştigat Campionatul Mondial din Japonia şi Coreea de Sud din 2002, cu reprezentativa ţării sale natale, Brazilia. De asemenea, el a fost la un pas de a câştiga şi Campionatul European din 2004 cu Portugalia, pe pământ lusitan, cedând în finală împotriva Greciei.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Chelsea Londra Premier League
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close