Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Slaven Bilic vrea să antreneze o echipă din Premier League

Slaven Bilic vrea să antreneze o echipă din Premier League

Slaven Bilic vrea să antreneze o echipă din Premier League
17 Noi 2008   •   14:17

Selecţionerul Croaţiei, Slaven Bilic se gândeşte să îşi continue cariera de antrenor la un club din Anglia, după expirarea contractului său cu Federaţia Croată de Fotbal.
?De moment ce sunt mare fan al fotbalului britanic, aş fi dezamăgit dacă nu aş reuşi să pregătesc o echipă din Premier League?, a spus Bilic.
Bilic este la cârma naţionalei ţării sale din iulie 2006 şi de atunci a fost curtat intens de câteva cluburi din prima ligă engleză. Totuşi, antrenorul nu va renunţa la banca tehnică a Croaţiei până nu se finalizează campania de calificare la CM 2010.
?Încă mai am câteva oferete dar nu vă pot spune acum dacă se va concretiza vreuna din ele. Sincer, vreau să continui cariera de antrenor într-un campionat puternic al Europei, iar cel englez este preferatul meu? a precizat Bilic.
Ca jucător, Slaven Bilic a evoluat la două cluburi din Premier League, la West Ham United şi spre sfârşitul carierei, la Everton.
Croţia luptă alături de Anglia, Ucraina, Belarus, Kazakhstan şi Andorra pentru biletele ce le-ar asigura participarea la CM 2010, din Africa de Sud.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Premier League
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close