Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Stoke-Arsenal 2-1. Tunarii pierd contactul cu liderii (Vezi rezultatele din Premier League)

Stoke-Arsenal 2-1. Tunarii pierd contactul cu liderii (Vezi rezultatele din Premier League)

Stoke-Arsenal 2-1. Tunarii pierd contactul cu liderii (Vezi rezultatele din Premier League)
01 Noi 2008   •   19:35

Arsenal a ajuns la a treia înfrângere din sezon după ce golurile lui Ricardo Fuller şi Seyi Olofinjana au adus-o pe Stoke City la un avantaj de 2-1 pe Britannia Stadium.
Centrările lungi ale lui Rory Delap au fost sursa celor două goluri, în vreme ce tunarii se luptau să ţină pasul, mai ales după ce Robin Van Persie a văzut cartonaşul roşu urmare a unei ciocniri cu portarul Thomas Sorensen. Cu toate eforturile din ultimele minute de joc, oaspeţii s-au văzut nevoiţi să joace în nouă oameni, după ce Theo Walcott a fost scos de pe teren accidentat.
Bacary Sagna şi Emmanuel Adebayor fuseseră forţaţi să părăsească terenul anterior după atacuri dure ale celor de la Stoke, iar antrenorul Arsene Wenger şi-a petrecut întreaga repriză secundă certându-se cu arbitrul de rezervă pentru jocul dur al gazdelor.
Wenger a fost revoltat încă din minutul 11, la primul gol, când londonezii s-au plans că deschiderea scorului s-a realizat după un fault asupra lui Kolo Toure. Pe de altă parte, Arsenal a atact rar poarta adversă în prima repriză, fiind înregistrate doar câteva şuturi de la distanţă ale lui Adebayor şi Denilson.
Scorul de sâmbătă vine după ruşinosul 4-4 cu ultima clasată din Premier, Tottenham, înregistrat de Arsenal în etapa de miercuri. Arsenal ajunge pe locul patru în campionatul englez, la şase puncte de liderele actuale, Chelsea şi Liverpool, cea din urmă având un meci mai puţin.
Alte rezultate în Premier League
Tottenham - Liverpool 2-1 (Vezi cronica partidei şi rezumatul VIDEO)
Everton ? Fulham 1-0
Chelsea ? Sunderland 5-0
Manchester United ? Hull City 4-3
Middlesbrough ? West Ham Utd 1-1
Portsmouth ? Wigan Athletic 1-2
West Bromwich ? Blackburn 2-2

×
Subiecte în articol: Arsenal Premier League
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close