Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Tevez a revenit la Manchester City şi a pasat decisiv la golul victoriei cu Chelsea. Arsenal a urcat pe locul 3

Tevez a revenit la Manchester City şi a pasat decisiv la golul victoriei cu Chelsea. Arsenal a urcat pe locul 3

Tevez a revenit la Manchester City şi a pasat decisiv la golul victoriei cu Chelsea. Arsenal a urcat pe locul 3
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    22 Mar 2012   •   11:08

Argentinianul Carlos Tevez a jucat pentru prima oară din luna septembrie într-un meci oficial al celor de la Manchester City şi a contribuit cu o pasă decisivă la victoria cu Chelsea de pe teren propriu, scor 2-1, succes în urma căruia echipa lui Roberto Mancini se menţine la un punct în spatele rivalilor de la United în clasamentul din Premier League.

Londonezii au deschis scorul în minutul 60, prin Cahill, dar gazdele au egalat cu 12 minute înainte de final, când argentinianul Aguero a transformat un penalty produs de henţul în careu al ghanezului Essien.

Trimis pe teren la mijlocul reprizei secunde, Carlos Tevez, aflat la prima sa apariţie într-o partidă de campionat după scandalul din luna septembrie, când a refuzat să intre în ultimele minute ale confruntării cu Bayern Munchen, din Liga Campionilor, i-a pasat decisiv lui Samir Nasri, francezul înscriind în minutul 85 golul prin care City a obţinut a 20-a victorie consecutivă acasă, record în Premier League.

Belgianul Thomas Vermaelen a marcat în minutul 8 golul prin care Arsenal a câştigat cu 1-0 pe terenul lui Everton, rezultat care îi ajută pe „tunari” să urce pe poziţia a treia în ierarhia din Anglia.

Formaţia lui Arsene Wenger, care a ajuns la al şaselea succes consecutiv în campionat, a profitat de pasul greşit al rivalei Tottenheam, care nu a reuşit decât o remiză cu Stoke City pe White Hart Lane, scor 1-1.

Jerome a înscris pentru echipa lui Tony Pulis cu un sfert de oră înainte de final, însă formaţia din nordul Londrei a evitat înfrângerea în ultimul minut, când Van der Vaart a restabilit egalitatea.

Uruguayanul Coates a marcat un supergol, iar olandezul Kuyt a oferit un avantaj de două goluri lui Liverpool, însă „cormoranii” au pierdur incredibil la Londra, în faţa lui Queens Park Rangers, scor 2-3.

Shaun Derry a redus din avantaj pentru gazde, înainte ca fostul jucător al lui Liverpool, francezul Djibril Cisse, să egaleze când mai erau patru minute de joc. Coşmarul echipei lui Kenny Dalglish nu s-a încheiat însă, pentru că Jamie Mackie a reuşit să înscrie şi el, stabilind rezultatul final.


×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close