Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Unirea Urziceni, luată în vizor de UEFA pentru organizarea de la meciul cu Rangers

Unirea Urziceni, luată în vizor de UEFA pentru organizarea de la meciul cu Rangers

Unirea Urziceni, luată în vizor de UEFA pentru organizarea de la meciul cu Rangers
Sursa foto: mihai stoica
06 Noi 2009   •   19:27

Forul fotbalistic european a deschis o procedură disciplinară împotriva clubului Unirea Urziceni pentru deficienţele de organizare de la meciul de Liga Campionilor cu Glasgow Rangers. Şi echipa scoţiană are probleme cu UEFA, după ce suporterii lui Rangers au avut un comportament nepotrivit înaintea şi în timpul meciului de pe Ghencea. Unirea va afla decizia UEFA pe 12 noiembrie.
Unirea a remizat cu Rangers miercuri, scor 1-1, după o partidă cu o desfăşurare dramatică. Tensiunea nu a lipsit nici din tribune, unde fanii scoţieni, veniţi la meci după o vizită prin barurile bucureştene, s-au şicanat cu stewarzii români. Britanicii au aruncat cu scaune în ce direcţii au văzut cu ochiii, aceştia fiind chiar nevoiţi să îi potolească pe scoţieni cu spray-uri paralizante, potrivit Mediafax.
În schimb, românii sunt acuzaţi că nu au asigurat o intrare suficient de uşoară pentru suporterii scoţieni. Conducerea Unirii a dispus deschiderea a doi turnicheţi pentru accesul suporterilor vizitatori, deşi erau disponibili patru. Astfel, o parte dintre aceştia nu au putut intra în tribune decât după ce meciul începuse deja.
Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close