Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Unirea Urziceni nu a scăpat de Kris Boyd. Atacantul lui Rangers a refuzat transferul în Turcia

Unirea Urziceni nu a scăpat de Kris Boyd. Atacantul lui Rangers a refuzat transferul în Turcia

Unirea Urziceni nu a scăpat de Kris Boyd. Atacantul lui Rangers a refuzat transferul în Turcia
01 Sep 2009   •   03:15


Conform Sky Sports, atacantul Kris Boyd de la Glasgow Rangers, adversara Unirii Urziceni în Liga Campionilor, a refuzat transferul la gruparea turcă Trabzonspor.

Jucătorul de 26 de ani, transferat de la Kilmarnock în ianuarie 2006 şi unul dintre cei mai prolifici atacanţi din Scoţia, a înscris deja de trei ori pentru campioana Rangers în acest sezon, inclusiv o "dublă" în victoria cu Hamilton, de sâmbătă, scor 4-1.

Dorit şi de Hertha Berlin, atacantul a mai refuzat şi transferul în a doua ligă engleză la Birmingham în ianuarie, preferând să se lupte pentru postul de titluar la Glasgow Rangers, lucru pe care l-a şi reuşit.

Contractul lui Boyd expiră vara viitoare, dar atacantul insistă asupra faptului că este fericit pe Ibrox. "Mi-am dorit să revin în echipă şi pe lista marcatorilor. Am reuşit asta. Nu sunt deranjat de situaţia contractuală, ce se va întâmpla, se va întâmpla. Eu voi continua să joc bine şi vedem ce va fi", a declarat Boyd pentru site-ul oficial al clubului.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: glasgow rangers Unirea Urziceni
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close