Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Urmărit în cazul meciurilor trucate, un fotbalist german a fugit de acasă

Urmărit în cazul meciurilor trucate, un fotbalist german a fugit de acasă

Urmărit în cazul meciurilor trucate, un fotbalist german a fugit de acasă
Sursa foto: patrick neumann
01 Dec 2009   •   19:41

Patrick Neumann, căpitanul echipei de liga a patra germană SC Verl, a fugit de acasă, marţi, de teama represaliilor, după ce s-a aflat de implicarea sa în scandalul meciurilor trucate. Neumann a recunoscut, recent, că a participat la jocuri de culise comandate de mafia pariurilor.
Căpitanul lui SC Verl a recunoscut că a participat la "aruncarea" unor meciuri ale echipei sale pentru facilita câştigarea de bani din pariuri sportive, Neumann a spus că a primit bani pentru a influenţa rezultatul unui meci. Jucătorul ar fi primit bani pentru a-şi dezavantaja echipa în meciul cu echipa de amatori a clubului Borussia Monchengladbach, între 5.000 şi 10.000 de euro. Echipa sa a câştigat, însă, cu 4-3 meciul, iar Neumann a fost contactat apoi de oameni angajaţi de mafia pariurilor, care l-au aşteptat la ieşirea de la antrenament şi l-au intimidat, conform Mediafax. Nu este de mirare, deci, faptul că a fugit Neumann după ce s-a aflat de implicarea sa în caz.
"Patrick a intrat în panică. El îi poate identifica pe intermediari în aceastã afacere", a declarat avocatul lui Neumann, Lutz Klose.
Parchetul din oraşul german Bochum a anunţat săptămâna trecută că anchetează mai multe cazuri de corupţie în fotbal, legate de meciuri trucate, în special în fotbalul german. Efectele au început deja să se cunoască, iar luni clubul german de liga a treia SV Sandhausen în concediase fără preaviz pe jucătorul Marcel Schoun, cercetat de organele abilitate pentru implicarea în scandalul meciurilor trucate.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: meciuri trucate
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close