Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Vrea să-i bage în faliment. Sol Campbell a dat în judecată Portsmouth pentru 1,9 milioane de euro

Vrea să-i bage în faliment. Sol Campbell a dat în judecată Portsmouth pentru 1,9 milioane de euro

Vrea să-i bage în faliment. Sol Campbell a dat în judecată Portsmouth pentru 1,9 milioane de euro
Sursa foto: sol campbell
20 Ian 2010   •   18:15

Fostul internaţional englez nu are nici o milă pentru fostul său club, Portsmouth, şi le cere "albaştrilor" bani grei în cel mai greu moment al acestora din ultimii ani. Fundaşul de 35 de ani vrea să îşi recupereze cu orice preţ cele 1,9 milioane de euro pe care i le datorează Portsmouth, motiv pentru care a acţionat clubul în instanţă.
Avocaţii grupării Portsmouth ştiu deja despre situaţia creată de Campbell. Cu toate acestea, conducătorii grupării nu au vrut să comenteze mai mult decât să confirme procesul intentat de Campbell.
"Problema este analizată de avocaţii noştri", au declarat oficialii grupării de pe "Fratton Park", potrivit Mediafax.
Vestea a picat cum nu se poate mai prost pentru Portsmouth, club care este plină de datorii şi are interdicţie la transferuri după ce nu şi-a onorat obligaţiile financiare către alte formaţii. De asemenea, Portsmouth nu a plătit nici la fisc suma de 8,6 milioane de euro reprezentând contravaloarea TVA-ului. Marţi, Portsmouth a primit în instanţă un răspuns negativ privind cererea de revizuire a datoriei numită mai sus, conform Mediafax.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Premier League fisc TVA instanta
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close