Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Astra a învins Steaua cu 2-1. Gigi Becali: O să mă implic dacă echipa nu merge

Astra a învins Steaua cu 2-1. Gigi Becali: O să mă implic dacă echipa nu merge

Astra a învins Steaua cu 2-1. Gigi Becali: O să mă implic dacă echipa nu merge
22 Aug 2011   •   01:51

Steaua a pierdut şansa să urce pe locul doi în clasamentul Ligii I, fiind învinsă duminică, în deplasare, de Astra Ploieşti, cu scorul de 2-1.

Scorul a fost deschis de Ousmane N'Doye din penalty în minutul 37, acordat după un fault al lui Geraldo asupra lui Miranda. Astra şi-a mărit avantajul în minutul 54, când Fatai a câştigat un duel cu Iliev şi l-a învins fără probleme pe Tătăruşanu.

Mihai Costea a redus din handicap în al doilea minut de prelungiri, însă nu a mai contat pentru economia celor trei puncte. Finanţatorul Stelei nu a mai văzut această reuşită, el plecând de la stadion încă din minutul 65. "Nu vreau să îi mai critic pe jucători, să nu le fac rău înaintea meciului cu ŢSKA, dar eu nu mă aşteptam la un asemenea meci. Echipa lui Becali nu trebuie să joace aşa! Greşelile lui Iliev şi Latovlevici sînt inadmisibile, sper să nu se mai repete aşa ceva. Deocamdată nu mă bag pentru că merg lucrurile binişor, cînd n-or să mai meargă o să mă implic, nu pot să las echipa dacă nu merge", a spus Becali.

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti Astra Ploieşti Liga I
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close