Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Astra învinge pe Steaua în ultimul minut printr-un eurogol

Astra învinge pe Steaua în ultimul minut printr-un eurogol

Astra învinge pe Steaua în ultimul minut printr-un eurogol
Sursa foto: Foto: gsp.ro
10 Apr 2011   •   23:02

Astra Ploieşti a învins cu scorul de 1-0 pe Steaua, la capătul unuia dintre cele mai slabe meciuri din actualul sezon al Ligii I. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutele de prelungire de Ovidiu Mihalache, cu o execuţie de generic.

 
Prima repriză a meciului de la Ploieşti poate candida cu mari şansa la titlul de cea mai proastă a sezonului. Au fost 45 de minute în care nu s-a întâmplat nimic, iar ceea ce au jucat cele două echipe cu greu poate fi numit fotbal. Singurul moment demn de semnalat a fost o fază petrecută în careul Stelei cu puţin timp înaintea pauzei, fază la care gazdele au cerut penalty după o intervenţie a lui Geraldo. Dar şi acolo a fost doar o simulare.
 
Partea a doua a început ceva mai vioi şi au apărut chiar şi ocaziile: Onofraş a tras pe lângă din situaţie favorabilă, iar şutul lui Bănel Nicoliţă a ocolit de puţin vinclul porţii lui Grigore. În celălalt careu, o ieşire neglijentă a lui Tătăruşanu nu s-a transformat în gol pentru că fundaşii Stelei au intervenit prompt.
 
S-a dovedit a fi singurul sfert de oră în care s-a jucat ceva apropiat de fotbal, meciul redevenind apoi la fel de tern ca şi în prima repriză. Asta deşi Cârţu a forţat, cel puţin teoretic, cu Dică şi Burdujan, care nu au adus însă nimic nou în evoluţia bucureştenilor.
 
Când totul era pregătit pentru un 0-0 normal după aspectul ostilităţilor din teren, Ovidiu Mihalache a prins un voleu fantastic de la marginea careului şi l-a învins pe Tătăruşanu, care cu câteva secunde înainte respinsese în corner un şut din apropiere al lui N'Doye. Astra învinge cu 1-0 şi, cu 34 de puncte, o depăşeşte în clasament pe CFR Cluj, urcând pe poziţia a opta.
 
De cealaltă parte, se naşte se naşte o întrebare. Dacă liderul campionatului este o echipă de doi lei, aşa cum susţine patronul roş-albaştrilor, oare cât valorează Steaua?
 
Astra: Grigore - Măţel, Mihalache, L. Goian, Morais - Strătilă (Oprsal 86), Seto, N'Doye, Ţigănaşu (Fatai 62), Tigoianu (Stan 75) - Miranda
 
Steaua: Tătăruşanu - Bonfim, Geraldo, Iliev (Ricardo 46), Latovlevici - Gardoş, Bicfalvi (Dică 61) - Nicoliţă, Marinescu, Onofraş (Burdujan 74) - Bilaşco.

×
Subiecte în articol: steaua Astra Ploieşti Liga I
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close