Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bogdan Lobonţ: "În trei luni voi începe deja alergările uşoare"

Bogdan Lobonţ: "În trei luni voi începe deja alergările uşoare"

Bogdan Lobonţ: "În trei luni voi începe deja alergările uşoare"
Sursa foto: bogdan lobont
01 Mai 2009   •   15:16

Portarul lui Dinamo şi al echipei naţionale a României dă dovadă de optimism şi se gândeşte deja cu entuziasm la momentul în care va începe din nou alergările uşoare. "Lobby", care a suferit recent o operaţie complicată la genunchi după o ruptură a ligamentelor încrucişate, va reveni, totuşi, pe teren abia în a doua parte a toamnei lui 2009, urmând să piardă meciurile echipei naţionale şi ale lui Dinamo din începutul de sezon şi, poate, din Liga Campionilor.
Goalkeeperul se bucură dă intervenţia chirurgicală a decurs bine, dar spune că la fel de important va fi felul în care se va petrece recuperarea de după operaţie.
"Acesta este un lucru foarte important pentru programul de recuperare. Medicii mi-au spus că peste trei luni voi începe alergările uşoare, însă nu este cazul să începem să facem calcule! Pas cu pas, cum se spune, pentru că perioada de recuperare este la fel de importantă ca şi intervenţia chirurgicală?, a declarat Lobonţ pentru blogul său personal.
Aflat încă în Belgia, acolo unde a suferit intervenţia chirurgicală, portarul de 31 de ani a apreciat şi încurajările pe care le-a primit cu ocazia accidentării din meciul cu Gloria Bistriţa.
?Mesajele suporterilor m-au impresionat şi m-au ajutat să trec mai uşor peste operaţie. Le mulţumesc încă o dată tuturor celor care m-au încurajat înainte şi după intervenţa medicilor."
Bogdan Lobonţ se va întoarce în ţară în noaptea zilei de vineri şi îşi va continua recuperarea în România, urmând să se întoarcă în Belgia pentru controale periodice.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bogdan Lobont FC Dinamo
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close