Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ce-și reproșează medicul de la Dinamo, după tragedia din Ștefan cel Mare

Ce-și reproșează medicul de la Dinamo, după tragedia din Ștefan cel Mare

Ce-și reproșează medicul de la Dinamo, după tragedia din Ștefan cel Mare
Sursa foto: Foto:Stefan cel Mare - Stadion Dinamo/Facebook
07 Mai 2016   •   12:13

Medicul echipei Dinamo, Liviu Bătineanu, îşi reproşează că nu a început el manevrele de resuscitare în cazul lui Patrick Ekeng. 

"L-am văzut căzând. Am intrat direct pe gazon, nu am mai aşteptat pe nimeni. Primul lucru care trebuie făcut este eliberarea căilor respiratorii... clipea. Şi avea gura încleştată. În momentul ăla am făcut ce trebuia făcut. L-am întors pe o parte şi am încercat să-i eliberez căile respiratorii superioare. (...) Nu ştiu ce s-a întâmplat în jurul meu. Ştiu doar că am zis „Ambulanţă!". 

S-au pierdut timpi aseară?: Nu ştiu. Echipajul de ambulanţă mi s-a părut mai speriat decât toţi cei din jur. Jur. Eu cred că ei trebuiau să fie primii, să mă arunce la o parte: „Gata! Stop!".

Ce vă reproşaţi? Trebuia să faceţi ce? Resuscitările pe care le ştiam eu. Pe urmă... Nu ştiu, nu mă gândesc la ce se întâmpla după aia. Apoi, dacă se întâmpla ceva rău, eram acuzat că nu am respectat timpul. Că nu i-am lăsat pe cei de la ambulanţă să-şi vadă de munca lor. Nu ştiu..." (IESE CG) a declarat medicul pentru prosport.ro.

×
Subiecte în articol: Patrick Ekeng a murit
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close