Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR Cluj ? AS Roma. Mai vrem o minune

CFR Cluj ? AS Roma. Mai vrem o minune

CFR Cluj ? AS Roma. Mai vrem o minune
26 Noi 2008   •   13:00

Antrenorul lui CFR Cluj, italianul Maurizio Trombetta speră să reuşească o nesperată ?dublă? în faţa Romei, învingând formaţia din Serie A şi pe teren propriu, dar ştie că elevii săi se află în faţa unui test dificil.
Campioana României a produs unul dintre şocurile sezonului când s-a impus cu 2-1 pe Stadio Olimpico, în septembrie. Apoi a remizat acasă cu Chelsea şi părea că se îndreaptă chiar spre optimile Ligii Campionilor, însă CFR Cluj a fost învinsă de două ori de Bordeaux şi acum trebuie să câştige în faţa unei formaţii romane în revenire de formă pentru a-şi păstra visul european în viaţă.
?Vom da piept cu o echipă a Romei diferită faţă de cea din primul meci. Giallorossii şi-au redescoperit jocul după un start dificil de sezon?, a recunoscut Trombetta. ?Totuşi, noi vom încerca să mai produce o surpriză şi ne dorim în continuare să ne calificăm, chiar dacă avem o sarcină dificilă?, a adăugat tehnicianul.
De partea cealaltă, antrenorul echipei AS Roma, Luciano Spalletti, este convis că ardelenii se vor dărui mai mult, pentru că îşi joacă ultima şansă pentru calificarea în optimile comptiţiei. ?Sunt convins că toată atenţia şi concentrarea lor se va îndrepta asupra partidei cu noi. Dacă vom învinge, se poate spune că este o revenire şi se închide această perioadă mai slabă, revenire confirmată şi de rezultatele din ultima vreme?, a declarat Spalletti.
De asemenea, Spalletti a adăugat că fotbaliştii săi s-au adaptat destul de bine la noul sistem de joc pe care l-a adoptat, pentru că formează ?un grup inteligent?.
Partida dintre CFR Cluj şi AS Roma, din Grupa A a Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21:45 pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu şi va fi arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe portughezul Lucilio Batista.
În cealaltă partidă, Chelsea joacă la Bordeaux, iar lupta pentru calificarea în fazele superioare ale Ligii Campionilor şi Cupei UEFA este deschisă tuturor formaţiilor din grupa A. Vedeţi clasamentul:
1. Chelsea ? 7 puncte
2. AS Roma ? 6p
3. Bordeaux ? 6p
4. CFR Cluj ? 4p
Alte partide care se dispută miercuri
Grupa B
Inter Milano ? Panathinaikos
Anorthosis ? Werder Bremen
Grupa C
Şahtior Doneţk ? Basel
Sporting Lisabona ? FC Barcelona
Grupa D
Atletico Madrid ? PSV
Liverpool ? Marseille
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj AS Roma Liga Campionilor
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close