Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Concordia Chiajna a obţinut prima victorie în Liga I, 2-1 cu FC Braşov

Concordia Chiajna a obţinut prima victorie în Liga I, 2-1 cu FC Braşov

Concordia Chiajna a obţinut prima victorie în Liga I, 2-1 cu FC Braşov
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    23 Sep 2011   •   22:32

A fost nevoie să treacă opt etape pentru ca nou-promovata Concordia Chiajna să obţină prima victorie din istorie în Liga I. Echipa lui Laurenţiu Diniţă a câştigat cu 2-1 în faţa lui FC Braşov pe teren propriu, revenind după ce a fost condusă la pauză cu 1-0.

 
Meciul a început cum nu se poate mai bine pentru braşoveni, care au deschis scorul în minutul 3, prin Mugurel Buga, şi au avut şi alte ocazii importante de a se desprinde, ratate însă de Kanu, Majernik, Hadnagy sau Bruno Madeira.
 
Lucrurile au devenit dificile pentru elevii lui Jose Murcia în finalul primei reprize, atunci când Hadnagy a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.
 
Cu un om în plus o repriză întreagă, gazdele au devenit mai curajoase. În minutul 55, Bălţoi a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap după o centrare excelentă a veteranului Petre Marin, iar Vitinha i-a adus în avantaj pe ilfoveni în urma unei acţiuni personale, cu 23 de minute înainte de final.
 
Ultima şansă importantă a partidei le-a aparţinut oaspeţilor, Marian Cristescu fiind blocat incredibil de Gospodinov din doar câţiva metri.
 
În urma acestui rezultat, Concordia părăseşte ultima loc al clasamentului din Liga I, poziţie ocupată acum de Sportul Studenţesc.
 
Concordia: Gospodinov - P. Marin, Bozga, Stoica, Vitinha - Ad. Popa, Vl. Munteanu, Al. Radu, Stere - Trică (S. Pană 71), Bălţoi
 
FC Braşov:  Felgueiras - Velayos, Majernik, Cr. Munteanu, Cr. Ionescu - Kanu (Distefano 71), M. Cristescu, Madeira, Chipciu - Buga (Toloza 50), Hadnagy.
 

×
Subiecte în articol: Concordia Chiajna FC Brasov Liga I
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close