Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cornel Dinu: Am vazut scena. Patrick Ekeng s-a prăbușit la mijloc, secerat parcă!

Cornel Dinu: Am vazut scena. Patrick Ekeng s-a prăbușit la mijloc, secerat parcă!

Cornel Dinu: Am vazut scena. Patrick Ekeng s-a prăbușit la mijloc, secerat parcă!
06 Mai 2016   •   23:33

Cornel Dinu a comentat la Dolcesport incidentul șocant din timpul partidei Dinamo-Viitorul, când Patrick Ekeng, fotbalistul camerunez al lui Dinamo, a căzut la mijlocul terenului în minutul 71.

"Sunt 10 medici acolo. Se încearca resuscitarea, însa nu vreau sa ma pronunt. Am vazut scena, s-a prabusit la mijloc secerat parca. In primele minute nu i s-au dat interventiile necesare in astfel de cazuri. Salvarea a venit dupa 3 minute, a scos o targa si n-am vazut nicio masca pentru a i se pune pe fata. Acum se chinuie 10 medici sa-l resusciteze.  Timpul a fost foarte lung si poate fi o tragedie imensa. La Catalin Hildan e cu totul altceva, apartine istoriei. Daca se intervenea direct atunci de medicii de la salvarea probabil nu se mai intampla acea tragedie. In Anglia se vine imediat si-ti pune masca de oxigen pe fata", a declarat Cornel Dinu la Dolcesport.

Patrick Ekeng, fotbalistul camerunez al lui Dinamo, a căzut la mijlocul terenului în minutul 71 al partidei Dinamo-Viitorul Constanţa. Ulterior, sportivul a murit la spital, după ce medicii de la Spitalul de Urgenţă Floreasca au încercat timp de zeci de minute să îl resusciteze.

×
Subiecte în articol: Patrick Ekeng Patrick Ekeng a murit
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close