Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo - Astra 2-2, după ce ploieştenii au condus la pauză cu două goluri

Dinamo - Astra 2-2, după ce ploieştenii au condus la pauză cu două goluri

Dinamo - Astra 2-2, după ce ploieştenii au condus la pauză cu două goluri
04 Dec 2010   •   22:33

Dinamo şi Astra Ploieşti au remizat, scor 2-2, în Ştefan cel Mare, în faţa unei audienţe aproape inexistente. Aproximativ 200 de fani bucureşteni şi-au făcut curaj să înfrunte vremea nefavorabilă din Capitală, iar cele două formaţii i-au răsplătit cu un meci plăcut în care s-au înscris patru goluri.

În minutul 15, Seto a profitat de o eroare în defensiva lui Dinamo şi a deschis scorul. Defensiva alb-roşilor a respins greşit, iar Seto a tras la colţul lung din interiorul careului şi l-a învins pentru prima oară pe Dolha. În minutul 38, Oprsal a mărit avantajul Astrei cu o realuare din voleu, din centrul careului, la un balon respins slab de Marius Alexe. Atacantul dinamovist a încercat să îndepărteze pericolul la o centrare din lovitură liberă de pe partea dreaptă, dar a trimis cu capul doar până la fundaşul ceh, care a punctat cu o execuţie frumoasă.

Dinamo a întors soarta meciului în repriza secundă, prin două goluri marcate în numai trei minute. Mai întâi, Alexe a pătruns în careu, a fost agăţat de Takayuki, şi centralul Prodan a acordat penalty, pe care Cătălin Munteanu l-a transformat fără probleme. Apoi, numai două minute mai târziu, Adrian Cristea a luat o acţiune pe cont propriu, a depăşit trei adversari, a trecut elegant şi de Grigore, şi a punctat pentru 2-2.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Dinamo Bucuresti Astra Ploieşti
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close