Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo pierde al doilea meci consecutiv în Liga I, 0-3 cu CFR Cluj

Dinamo pierde al doilea meci consecutiv în Liga I, 0-3 cu CFR Cluj

Dinamo pierde al doilea meci consecutiv în Liga I, 0-3 cu CFR Cluj
de M.T.    |    06 Mai 2014   •   23:32

Dinamo rămâne fără victorie pe teren propriu în faţa celor de la CFR Cluj din 2009, după ce, marţi, în etapa a 31-a din Liga I, a pierdut fără drept de apel duelul împotriva ardelenilor, scor 0-3.

Este al doilea eşec consecutiv suferit de echipa antrenată de Flavius Stoican, după ce, în etapa trecută, alb-roşii au fost învinşi cu 2-0 de FC Braşov.

Clujenii au deschis scorul în minutul 20, prin Florin Costea, care a profitat de o greşeală a lui Bălgrădean şi a înscris al cincilea său gol împotriva lui Dinamo, victima sa preferată în carieră, alături de Farul şi, ca o ironie, CFR.

Elevii lui Vasile Miriuţă şi-au dublat avantajul în debutul părţii secunde, când Negruţ a marcat în apropiere, pentru ca Rui Predo să stabilească rezultatul final în minutul 90, cu un şut din marginea careului, după o eroare a lui Thicot.

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe locul 4, cu 52 de puncte, în timp ce clujenii ocupă poziţia a şasea, cu 45 de puncte.

Tot marţi, în primul meci al etapei, Concordia Chiajna a învins cu 1-0 pe teren propriu pe Gaz Metan Mediaş, unicul gol al întâlnirii fiind marcat de Wellington, în minutul 42, din penalty.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close