Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dorinel Munteanu: Bayern a speculat orice greşeală şi ne-a pus la punct repede

Dorinel Munteanu: Bayern a speculat orice greşeală şi ne-a pus la punct repede

Dorinel Munteanu: Bayern a speculat orice greşeală şi ne-a pus la punct repede
26 Noi 2008   •   03:16

Antrenorul Stelei, Dorinel Munteanu, spune că este singurul responsabil pentru rezultatul înregistrat de roş-albaştri în Germania, 0-3 cu Bayern Munchen, şi se aşteaptă la reproşuri din toate părţile. Este ceva firesc, spune el, când jucătorii săi au făcut foarte multe greşeli.
Şi rezultatul este unul just, pentru că atunci când comiţi atâtea erori în faţa unui adversar de calibru eşti pedepsit foarte repede, mai crede Dorinel. ?Am crezut că putem obţine un rezultat pozitiv, dar în a doua repriză nu am mai jucat aşa cum am făcut-o în prima parte. Nu am mai putut să ţinem acelaşi tempo şi ne-a costat. Bayern a speculat orice greşeală pe care am făcut-o şi, ca o echipă mare, ne-a pus la punct foarte repede?, a declarat Dorinel Munteanu.
El susţine însă că echipa sa poate învinge Fiorentina în ultimul meci al Grupei F, pentru a reuşi astfel calificarea în Cupa UEFA. ?Aşteptăm ultimul joc cu încredere, pentru că este ultima noastră şansă de a merge mai departe în cupele europene, dar până atunci ne gândim mai mult la jocul cu Unirea Urziceni din campionat, care este poate şi mai greu. La jocul cu Fiorentina avem o singură şansă, trebuie doar să câştigăm, pe ei îi avantajează şi un egal?, a declarat Munteanu.
Şi preşedintele Valeriu Argăseală s-a declarat supărat de înfrângerea usturătoare de la Munchen, dar s-a consolat cu gândul că şi un rezultat de egalitate pe Allianz Arena trebuia completat în mod obligatoriu cu o victorie cu Fiorentina. ?Suntem în postura în care trebuie să ne jucăm şansa cu Fiorentina. Şi dacă în seara asta am fi obţinut un rezultat foarte bun, tot trebuia să jucăm în ultimul meci foarte bine cu Fiorentina?, a spus Argăseală la Sport.ro.
Cât priveşte seria Stelei de 13 meciuri fără victorii, oficialul stelist a declarat că ?este o întâmplare pe care o trăim cu regret, cu părere de rău, iar soluţia este să batem în meciul cu Unirea Urziceni?.
Antena3.ro

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close