Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FCM Tg. Mureş şi Astra Ploieşti au încheiat la egalitate, scor 2-2, în primul meci din etapa a 6-a

FCM Tg. Mureş şi Astra Ploieşti au încheiat la egalitate, scor 2-2, în primul meci din etapa a 6-a

FCM Tg. Mureş şi Astra Ploieşti au încheiat la egalitate, scor 2-2, în primul meci din etapa a 6-a
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    09 Sep 2011   •   21:22

Etapa a 6-a din Liga I a început cu un meci nebun la Târgu Mureş, acolo unde FCM şi Astra au încheiat la egalitate, scor 2-2, la capătul unei partide spectaculoase, dar care a fost umbrită de accidentarea gravă a lui Astafei, transportat de urgenţă la spital, după ce jucătorul gazdelor s-a ciocnit de Ţigănaşu la un duel la mijlocul terenului.

 
Elevii lui Sabău, cu o singură victorie în primele cinci etape, au deschis scorul în minutul 27, atunci când Florin Dan a marcat un gol senzaţional, cu un şut de la aproximativ 30 de metri, care s-a oprit în vinclul porţii lui Silviu Lung jr. Până la pauză, ambele echipe au mai avut câte o şansă importantă de a marca, însă Băjenaru şi Astafei au fost blocaţi excelent de cei doi portari.
 
Gazdele au început mai bine partea a doua, când Ruiz şi Florin Dan au ratat din poziţii favorabile, dar cei care au marcat au fost ploieştenii, Găman profitând de o bâlbâială din careul mureşenilor în urma unui corner şi reuşind să egaleze.
 
Ruiz, Florin Dan şi Astafei au irosit şanse importante de a o readuce pe FCM în avantaj, lucru care se va întâmpla în cele din urmă în primul din cele zece minute de prelungiri dictate de arbitru în urma accidentării lui Astafei.

Chiar jucătorul care l-a înlocuit pe mijlocaşul gazdelor, Bumba, s-a aflat la originea golului, şutul său fiind respins greşit de Silviu Lung jr, iar Ilyeş s-a aflat la locul potrivit şi a trimis în poartă dintr-un metru.
 
Finalul a fost cu adevărat dramatic, cu N'Doye reuşind să egaleze în minutul 99, cu o reluare din întoarcere, din interiorul careului, pentru ca la următoarea acţiune a prahovenilor, un contraatac trei contra unu, Fatai să trimită milimetric pe lângă poarta lui Albuţ.
 
Şumudică ajunge la patru meciuri consecutive fără înfrângere de când a preluat-o pe Astra, care urcă pentru moment pe locul 8, în timp ce FCM rămâne pe poziţia a 15-a, cu numai 5 puncte.
 
FCM Tg Mureş: Albuţ - E. Nicu, D. Matei, Ghionea, L. Szilagyi - Astafei (Bumba 80), Issa Ba (Goge 88), Ilyeş, Fl. Dan - Cavalli, Ruiz (Buş 77)
 
Astra: S Lung Jr. - Măţel, Găman, Bruno Miguel, Junior Morais (Ţigănaşu 75) - Strătilă (Stan 68), Takayuki (Fatai 46), N'Doye, Băjenaru - Udoji, Miranda.

 

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close