Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ganea, lovit sub centură: "Va pleca de la Dinamo după ce loveşte vreun jucător sau conducător"

Ganea, lovit sub centură: "Va pleca de la Dinamo după ce loveşte vreun jucător sau conducător"

Ganea, lovit sub centură: "Va pleca de la Dinamo după ce loveşte vreun jucător sau conducător"
Sursa foto: ionel ganea
15 Iul 2009   •   09:13

Realizată în mare grabă şi fără scandalurile proprii campionatului nostru intern, trecerea fundaşului Silviu Izvoranu la Astra Ploieşti de la Dinamo îşi arată abia acum dedesubturile. Nu este o noutate faptul că directorul sportiv al "câinilor", Ionel Ganea, a avut un rol fundamental în înlăturarea lui Izvoranu, dar duritatea atacului jucătorului este neobişnuită. Fundaşul Astrei l-a trimis pe Ganea la secţia de box şi lupte de la Dinamo căci, spune el, la fotbal nu-şi are locul.
Prezent în ultimii doi ani în lotul lui Dinamo, Izvoranu nu a reuşit niciodată să se impună, fiind folosit mai mult atunci când o cereau circumstanţele, iar problemele legate de viaţa sa extrasportivă i-au fost fatale. Fotbalistul adus de la Poli Timişoara se plânge, însă, că a fost dat afară fără motiv:
"Sunt trist că am fost alungat de la echipă fără vreun motiv. Nici sportiv, nici legat de viaţa extrasportivă. Am fost dat afară de Ionel Ganea! Daca eram pus pe liber de antrenorul Bonetti sau de un acţionar, aş fi înteles. Îmi pare rău că domnul Borcea s-a lăsat influenţat de acest bătăuş. Antrenorul şi tot stafful tehnic mă aşteptau la antrenament, nu ştiau că eu trebuie să plec ! Nici nu se poate spune că am dezamagit în vreun amical, pentru că nu am evoluat în nici o partidă. Asta e încă o dovadă că nu a fost decizia antrenorului.", a tunat Izvoranu, potrivit prosport.
Întrebat dacă plecarea sa ar avea legătură cu influenţa negativă avută asupra noului căpitan "alb-roşu", Gabi Tamaş, jucătorul a negat cu vehemenţă.
"Numai un nebun poate să creadă că aş fi avut o influenţă negativă asupra lui Tamaş! Iar Ganea se încadrează în tipologia asta. Sincer, cred că are nevoie de un control la Socola! Şi ştii ce mi se mai pare incredibil ? La Dinamo am întâlnit oameni deosebiţi, cu experienţă, Buduru, Dinu, Dănilescu. Nu înţeleg cum poate fi reprezentat un club atât de mare de Ganea. Cred că de la Dinamo va pleca după ce va lovi un jucător sau un conducător.", şi-a continuat canonada declaraţiilor Izvoranu.
"Dacă vorbesc despre metodele lui, mulţi vor spune că sunt subiectiv, însă timpul îmi va da dreptate. Nu poţi să ţipi, să înjuri fotbaliştii. Nu a fost o zi în cantonament fără să aibă un conflict cu cineva. În loc să se ocupe de problemele pe care ar trebui să le rezolve, şi-a depăşit atribuţiile. Nici el nu ştie ce e la Dinamo, bodyguard, şofer, magazioner, ofiţer de presă sau sperietoare !", a încheiat Izvoranu atacul său, anunţă sursa citată.
Antena3.ro

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close