Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Iancu asigură că nu vinde jucători şi îşi întăreşte clubul

Iancu asigură că nu vinde jucători şi îşi întăreşte clubul

Iancu asigură că nu vinde jucători şi îşi întăreşte clubul
28 Dec 2008   •   15:45

Patronul clubului din Timişoara a negat că formaţia sa ar avea probleme financiare şi a subliniat că nu va vinde nici un jucător. În plus, se gândeşte serios să întărească lotul cu noi achiziţii.
"Nu se pune problema să avem probleme, avem deja un buget pentru anul 2009.
Vreau să-i anunţ pe toţi suporterii echipei că nu vom renunţa la nici un jucător din actualul lot. Avem resurse financiare şi ne gîndim serios să întărim lotul", a spus Iancu pentru gsp.ro.
Pe de altă parte, plecarea antrenorului din tur, Duşan Uhrin, a lăsat o impresie puternică în rîndul jucătorilor. Demiterea acestuia i-a suprins pe fotbalişti.
Atacantul echipei, Ionel Ganea, declara că nici acum nu ştie de ce a fost demis cehul de la echipă, deşi a avut rezultate foarte bune în acest sezon.
"Demiterea lui Uhrin a şocat pe toată lumea, nu merita acest lucru pentru că a avut rezultate bune, echipa a jucat bine, iar dacă nu erau luate cele 6 puncte atunci Timişoara era pe primul loc?.
Anunţul şoc a venit la o zi după ce Marian Iancu îi propusese prelungirea contractului. Timişoara a încheiat turul pe locul trei, cu 29 de puncte.
Altfel,Marian Iancu, a declarat că au mai rămas trei variante pentru postul de antrenor, un olandez de la Ajax, un tehnician tânăr din România şi italianul Alberto Cavasin, care este în acest moment principalul favorit.
Italianul Alberto Cavasin (52 de ani) este liber de contract după ce şi-a reziliat înţelegerea cu Frosinone, din Serie B, iar înainte a mai pregătit formaţii precum Treviso, Ravenna, Cesena, Lecce, Fiorentina, Brescia sau Messina.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marian Iancu Poli Timisoara Ionel Ganea
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close