Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Laurenţiu Reghecampf este noul antrenor al Concordiei Chiajna

Laurenţiu Reghecampf este noul antrenor al Concordiei Chiajna

Laurenţiu Reghecampf este noul antrenor al Concordiei Chiajna
de M.T.    |    19 Dec 2011   •   11:03

Laurenţiu Reghecampf este noul antrenor al Concordiei Chiajna, înlocuindu-l pe Laurenţiu Diniţă, care a demisionat la la finalul meciului cu Sportul Studenţesc, din etapa a 18-a a Ligii I.

Site-ul oficial al clubului din Chiajna a anunţat că fostul jucător al Stelei a semnat contractul de antrenor duminică, obiectivul său fiind salvarea echipei de la retrogradare.

Proiectul Concordia Chiajna continuă cu Laurenţiu Reghecampf. Am mare încredere că vom fi pe drumul cel bun, în afara de faptul că vrem să redresăm împreună corabia, am mari aşteptări de la el, pentru că este un tehnician din generaţia tânără. Reghecampf are mâna liberă să îşi aleagă staff-ul tehnic şi să ne prezinte în cel mai scurt timp proiectele sale. Sper ca până pe 5 ianuarie, când se reuneşte lotul, să avem toate elementele puse la punct”, a spus Mircea Minea, preşedintele Concordiei.

Nu regret nimic din ce am făcut aici. Ne-am dorit multe şi am reuşit puţine. Vreau să le mulţumesc jucătorilor şi celor care au fost alături de noi”, a declarat Laurenţiu Diniţă la finalul partidei din Regie, acolo unde echipe pe care a antrenat-o a obţinut o remiză, scor 2-2.

Diniţă a evoluat timp de două sezoane pentru Concordia Chiajna, înainte de a deveni tehnicianul ilfovenilor în 2010 şi să reuşească promovarea în premieră în Liga I.

Laurenţiu Reghecampf a antrenat în această toamnă pe FC Snagov, iar în scurta sa carieră a mai pregătit pe Gloria Bistriţa şi Universitatea Craiova.

După 18 etape, Concordia Chiajna se află pe locul 17 în clasamentul din Liga I, cu 11 puncte.

×
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close