Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lucescu: "Nu renunţ la Marica. Costea să arate pe teren că merită la naţională"

Lucescu: "Nu renunţ la Marica. Costea să arate pe teren că merită la naţională"

Lucescu: "Nu renunţ la Marica. Costea să arate pe teren că merită la naţională"
Sursa foto: ciprian marica
10 Mar 2010   •   08:56

Selecţionerul Răzvan Lucescu a dezminţit zvonurile conform cărora nu îl va mai chema la echipa naţională pe atacantul Ciprian Marica după o ocazie clară ratată în partida amicală cu Israel, 0-2. Informaţia excluderii lui Marica este, spune Lucescu, o invenţie a presei, iar conflictul cu jucătorul lui Stuttgart este inventat. În privinţa lui Florin Costea, însă, Lucescu a fost tranşant şi a lăsat să se înţeleagă că nu a venit încă momentul convocării lui.
"Subiectul Marica este creat de presă. Nu îmi amintesc să fi discutat cu cineva despre posibilitatea ca Marica să nu mai fie chemat la echipa naţională. E ruşinos că oameni care lucrează ca jurnalişti îşi permit să mintă şi să transforme un interviu în ceea ce a apărut la noi. Interviul lui, chiar dacă nu ar fi trebuit să intre în astfel de discuţii, mi s-a părut de bun simţ, cu respect şi a încercat să îşi spună punctul de vedere", l-a apărat tehnicianul pe jucătorul lui VfB Stuttgart, potrivit Mediafax.
Referitor la criticile apărute în presa centrală la adresa echipei naţionale după partida pierdută cu 2-0 la Timişoara cu Israel, Răzvan Lucescu recunoaşte că astfel de lucru era de aşteptat.
"E normal ca după 0-2 cu Israel să apară critici vehemente şi argumentate. Însă, acest meci s-a disputat în condiţii speciale. Nu am avut nici pe departe lotul pe care mi l-aş fi dorit din cauza conjuncturii. Faţă de meciul cu Polonia au fost nouă jucãtori schimbaţi, am avut la dispoziţie o singură zi pentru pregătirea jocului", a declarat selecţionerul.
N-a venit încă vremea lui Florin Costea
Răzvan Lucescu nu intenţionează încă să îl convoace pe Florin Costea şi consideră că mai întâi jucătorul ar trebui să arate că poate influenţa pozitiv jocul Universităţii Craiova.
"La ceea ce am avut în atac la meciul cu Israel, nu regret că nu l-am convocat pe Costea. Sunt jucători care au experienţă internaţională şi care au demonstrat că merită să fie aici. Florin Costea să arate pe teren că poate sălta pe Universitatea Craiova şi va juca şi titular. Din păcate acest început de retur nu mi-a demonstrat acest lucru", a spus Lucescu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close