Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Oficial: Alexandru Ioniţă a semnat cu FC Koln pentru 2,5 milioane de euro

Oficial: Alexandru Ioniţă a semnat cu FC Koln pentru 2,5 milioane de euro

Oficial: Alexandru Ioniţă a semnat cu FC Koln pentru 2,5 milioane de euro
Sursa foto: alexandru ionita
02 Feb 2010   •   14:05

Rapid l-a vândut pe atacantul de 20 de ani, Alexandru Ioniţă, în Bundesliga, pentru suma de 2,5 milioane de euro. Tânărul jucător, marcator a şapte goluri în turul campionatului, va avea un salariu de 250.000 de euro pe sezon la formaţia aflată pe locul 13 şi va fi, probabil, împrumutat până la vară la Rapid sau la o altă echipă aleasă de clubul german.
"Ioniţă a semnat cu FC Koln, este un contract pe trei ani şi jumătate. Acum să vedem, mai este de discutat unde va juca Ioniţă până la vară. Aseară am avut negocieri până la 12 noaptea. Şi e foarte anevoios de discutat cu domnul Copos. Vom vedea dacă el va fi împrumutat la Rapid până la vară sau la altă echipă. Asta a rămas de discutat azi", a declarat impresarul jucătorului, Traian Gherghişan.
Ioniţă, care a fost promovat de Rapid de la echipa a doua a clubului la începutul acestui sezon, a impresionat atunci când a fost trimis în teren de Viorel Hizo şi Nicolae Manea şi i-a convins pe scouterii lui FC Koln. Va rămâne, probabil, cu împrumut la Rapid până la vară. Perioada contractului său este de trei ani.
"Jucătorul a fost extraordinar de bine primit aici şi cu sigurantă este cea mai bună soluţie pentru el. Iar de la FC Koln a venit şi cea mai bună ofertă salarială pentru jucător, aşa că era normal să fie prima opţiune. Ioniţă e foarte bucuros şi mulţumit că a semnat cu FC Koln. Azi (n.r. marţi) va avea loc şi prezentarea oficială", a continuat Traian Gherghişan.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rapid Bucureşti Bundesliga
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close