Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Oficial: Dinamo are un nou antrenor, Ioan Sabău. Ionel Ganea, director sportiv (VIDEO)

Oficial: Dinamo are un nou antrenor, Ioan Sabău. Ionel Ganea, director sportiv (VIDEO)

Oficial: Dinamo are un nou antrenor, Ioan Sabău. Ionel Ganea, director sportiv (VIDEO)
Sursa foto: ioan sabau
19 Iun 2009   •   09:04

Acţionarii lui Dinamo au ajuns, în sfârşit, la o înţelegere cu fostul antrenor al Gloriei Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău. După negocieri care au durat de joi dimineaţă până seara, "Moţul" a semnat contractul târziu seara, şi va colabora cu Ionel Ganea, director sportiv şi Tică Dănilescu, secretar general al clubului Dinamo.
Îndoielile oficialilor lui Dinamo în privinţa numirii lui Sabău erau legate în principal de pretenţiile acestuia de a nu i se vinde nici un jucător important. Aceasta era o sursă de venituri pe care mizau Borcea, Turcu şi compania. În cele din urmă, însă, se pare că acest criteriu nu a contat, iar consensul a fost atins. Celelalte nume vehiculate în ultimele zile au fost cele ale lui Ionuţ Badea, Victor Piţurcă, Jose Bakero şi Nicolo Napoli, anunţă prosport. Chiar şi păstrarea lui Mircea Rednic a fost luată în calcul, doar Vasile Turcu şi Cornel Dinu pronunţându-se vehement împotriva acestuia.
Ionel Ganea a semnat şi el un contract cu Dinamo, urmând să ocupe funcţia de director sportiv. Spre norocul său, Dumitru "Tică" Dănilescu nu şi-a pierdut locul la clubul din "Groapă", şi va fi secretar general. Cel mai important susţinător al acestuia a fost Cristi Borcea.
Ioan Sabău a antrenat Gloria Bistriţa în ultimii cinci ani, înainte de mandatul lui Jean Pădureanu "Moţul" pregătind şi Universitatea Cluj şi Gaz Metan Mediaş. La Dinamo, Sabău va câştiga 240.000 de euro în fiecare din cei doi ani de contract.

Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close