Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Oţelul şi Rapid au pierdut primele amicale ale verii. Victorii pentru CFR Cluj şi Steaua

Oţelul şi Rapid au pierdut primele amicale ale verii. Victorii pentru CFR Cluj şi Steaua

Oţelul şi Rapid au pierdut primele amicale ale verii. Victorii pentru CFR Cluj şi Steaua
Sursa foto: Foto: gsp.ro
24 Iun 2011   •   09:14

Oţelul Galaţi a început cu stângul seria de amicale din această vară. Aflată în cantonament la Poiana Braşov, campioana României a pierdut la scor, 1-4, partida cu Astra Ploieşti.

 
Lucian Goian, Rusu şi N'Doye au făcut 3-0 pentru echipa antrenată de Tibor Selymes după numai jumătate de oră, gălăţenii marcând golul de onoare înainte de pauză. În repriza a doua, Cosmin Matei, transferat de prahoveni de la Steaua, a fost de neoprit, stabilind scorul final şi remarcându-se prin câteva acţiuni personale.
 
Nici Rapid nu s-a descurcat mai bine, giueştenii fiind învini cu 2-1 de ucrainienii de la Karpaty Lvov, într-un meci în care Răzvan Lucescu a testat cinci dintre noile achiziţii, Oros, Creţu, Deac, Apostol şi Burcă. Unica reuşită a echipei pregătite de fostul selecţioner i-a aparţinut puştiului Ciolacu.
 
CFR Cluj s-a distrat cu Bischofshofen, o echipă de amatori din Austria, pe care a învins-o cu 16-0. Noile achiziţii Sougou şi Negruţ au marcat fiecare câte un hattrick, în timp ce Bastos şi Bud au reuşit o dublă. Picolo, Batin, Nicoară, Cadu, Nuno Diogo şi Lionn au fost ceilalţi jucători ai formaţiei din Gruia care au înscris.
 
Cu victorie a debutat şi Steaua în stadiul de pregătire din Austria. Roş-albaştrii au învins cu 1-0 pe Zestafoni, campioana Georgiei, unicul gol al partidei fiind marcat de Tatu, noua achiziţie a formaţiei lui Ronny Levy, care l-a învins pe portarul advers cu o execuţie frumoasă din voleu.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close