x close

Pandurii Tg. Jiu ? CFR Cluj 2 -1. Ardelenii pierd ultimul test înainte de meciul cu AS Roma (VIDEO)

21 Noi 2008   •   19:03
Pandurii Tg. Jiu ? CFR Cluj 2 -1. Ardelenii pierd ultimul test înainte de meciul cu AS Roma (VIDEO)

Partida a început aşa cum era de aşteptat, cu echipa gorjeană cantonată în apărare. Dar CFR-iştii atacau fără a reuşi vreo ocazie clară de a înscrie, cu un Culio care a jucat accidentat şi nu a adus nimic special în jocul echipei sale.
?Mirosind? amorţeala din jocul campioanei, Pandurii lui Cârţu au prins treptat curaj, iar Ilie Iordache, aflat într-o formă excelentă de joc, au dat primele semne că pot fi periculoşi.
În aceste condiţii, devin din ce în ce mai ameninţători pentru poarta lui Stăncioiu şi în minutul 25 al meciului acelaşi Ilie Iordache reuşeşte o pasă senzaţională către Florin Stîngă, iar acesta îl execută pe portarul ?feroviar?, deschizînd scorul.
După golul primit, clujenii dau senzaţia că pot reveni în joc, prin şuturile lui Panin şi loviturile libere executate de Culio. Dar cei care vor înscrie sunt tot Pandurii, în minutul 45, Alex Piţurcă îl driblează uşor pe Cadu, centrează pentru Stângă aflat într-o poziţie favorabilă la 10 m de buturile adverse şi majorează scorul.
Intraţi la cabine cu un avantaj liniştitor, în cea de-a doua repriză elevii lui Cârţu par să controleze jocul, lansând contraatacuri prin jucătorii de bandă. Dar Trombetta îl introduce pe teren pe Trică, care va reuşi să pună ordine la mijlocul terenului şi să ţină mai mult posesia pentru echipa sa. Tot el va fi cel care va reduce din diferenţă, în minutul 58, când Panin face o cursă pe dreapta şi îi pune mingea pe cap mijlocaşului oltean. 2-1 şi meciul este relansat. Pandurii au obosit, au cedat lupta mediană şi au preferat să aplice tactica pe care o stăpânesc cel mai bine, faza defensivă. Clujenii pornesc atacuri succesive dar adversarii se închid bine şi până la final tabela rămâne neschimbată. Arbitrul întâlnirii, Haţegan îl trimite în tribune pe antrenorul gazdelor, vulcanicul Sorin Cârţu, pentru proteste repetate.
Rezultat slab pentru CFR Cluj, care mai pierde 3 puncte în clasamentul Ligii I, dar mai ales nu îşi regăseşte consistenţa din joc înaintea partidei cu AS Roma de miercuri, din Liga Campionilor.
Pandurii Tg. Jiu:
Stanca, Popete, Rusu, Chibulcutean, Cardoso, Ghindeanu, Vancea,F. Stângă, Nalaţi (Murgan`55), Ilie Iordache, Alexandru Piţurcă. Antrenor: Sorin Cârţu
CFR Cluj:
Stăncioiu, Pereira, Cadu, Galliasi, Panin, Dubarbier, Peralta (E.Kone`84), Dani, Deac, Culio(Trică`56) , Yssouf Kone. Antrenor: Maurizzio Trombetta
Pandurii Tg. Jiu - CFR Cluj 1-0:

Pandurii Tg. Jiu - CFR Cluj 2-0:

Pandurii Tg. Jiu - CFR Cluj 2-1:

Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

Pandurii Tg. Jiu CFR Cluj AS Roma
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati