Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Pandurii Tg. Jiu - CFR Cluj 2 -1. Trombetta nu este mulţumit de sine şi nici de jocul echipei (VIDEO)

Pandurii Tg. Jiu - CFR Cluj 2 -1. Trombetta nu este mulţumit de sine şi nici de jocul echipei (VIDEO)

Pandurii Tg. Jiu - CFR Cluj 2 -1. Trombetta nu este mulţumit de sine şi nici de jocul echipei (VIDEO)
21 Noi 2008   •   19:53

Maurizio Trombetta, antrenorul CFR-ului, a declarat după meciul pierdut contra Pandurilor că este dezamăgit de planul său tehnic din meciul de la Târgu Jiu, dar că nu este mulţumit nici de jocul echipei sale:?Rezultatul a fost just după modul în care s-a jucat partida. Am fost conduşi cu 2-0, chiar dacă apoi am revenit şi am avut şi o bară. Pandurii au meritat victoria, adversarii noştri sunt o echipă care te pun în mare dificultate? a spus italianul, care a adăugat: ?N-am abordat cum trebuie meciul, nu sunt mulţumit de mine, de echipa mea, nu sunt mulţumit deloc de seara aceasta.Din păcate am ratat ocazia să ne apropiem de primul loc, n-am reuşit să confirmăm jocul bun din etapa trecută. Şi campionatul, şi Liga Campionilor sunt competiţii foarte dificile. Acum mă gîndesc la meciul cu AS Roma şi abia apoi la meciul cu Gaz Metan" a încheiat tehnicianul.
Maurizio Trombetta are zilele numărate pe banca CFR-ului, debarcarea acestuia fiind programată după partida cu AS Roma de miercuri, din Champios League. Preşedintele clujean, Iuliu Mureşan, sondează deja piaţa, el fiind în Grecia unde se pare că s-a întâlnit cu Oleg Protasov, liber de contract, pentru a discuta detaliile venirii acestuia în Gruia.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Iuliu Muresan CFR Cluj AS Roma
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close