Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Petrolul câştigă derbyul Ploieştiului şi se califică în sferturile Cupei României

Petrolul câştigă derbyul Ploieştiului şi se califică în sferturile Cupei României

Petrolul câştigă derbyul Ploieştiului şi se califică în sferturile Cupei României
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    27 Oct 2011   •   19:45

Marius Şumudică a suferit primul eşec pe banca Astrei, chiar în derbyului Ploieştiului cu Petrolul, scor 0-1, în optimile de finală ale Cupei României. Meciul a fost unul plin de greşeli individuale şi cu puţine ocazii de gol, cele două echipe punctând doar la capitolul organizare.

 
Astra ar fi putut primi un penalty în minutul 8, când Melinte l-a lovit evident peste picioare pe Strătilă în interiorul careului, înainte ca Buhuşi să producă singurul moment spectaculos al partidei, şutul superb de la distanţă prin care a marcat unicul gol al întâlnirii.
 
Până la pauză, tot elevii lui Vivi Răchită au fost mai aproape de gol, Komazek şi Petrovic ratând din poziţii favorabile în minute consecutive. cei doi jucători ai Petrolului au fost imitaţi de Strătilă, în minutul 44, lovitura de cap a acestuia trecând la o palmă de vinclu.
 
Repriza a doua ar fi putut aduce desprinderea pentru „lupii galbeni”, în minutul 50, dar Enescu a greşit finalizarea, pentru ca apoi Astra să împingă tot mai mult jocul spre careul lui Zimmermann. Petrolul a reuşit însă să reziste, în ciuda ocaziilor lui Strătilă, N'Doye şi Fatai, şi s-a calificat în sferturile Cupei României.

 

×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close