Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Petrolul - Ceahlăul 0-1: Nemţenii câştigă în inferioritate numerică

Petrolul - Ceahlăul 0-1: Nemţenii câştigă în inferioritate numerică

Petrolul - Ceahlăul 0-1: Nemţenii câştigă în inferioritate numerică
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    12 Sep 2011   •   21:23

Ceahlăul Piatra-Neamţ a învins cu scorul de 1-0 pe Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a 6-a din Liga I care s-a desfăşurat la Buzău. 

 
Moldovenii, care au evoluat în inferioritate numerică aproape o repriză, au obţinut a doua victorie a sezonului, tot în deplasare, la fel ca şi pe prima, şi, cu 8 puncte, au urcat până pe locul 9 al clasamentului.
 
Prima repriză a fost săracă în evenimente, echipa lui Valeriu Răchită ratând deschiderea scorului prin Sipovic, Opriţa şi Komazec, în timp ce şansele importante ale nemţenilor au fost irosite de Forminte şi Gafiţa.
 
Partea a doua a început cu eliminarea lui Gafiţa din minutul 49, atacantul oaspeţilor primind al doilea cartonaş glaben după un fault asupra lui Pompiliu Stoica. Petrolul s-a aruncat imediat în atac, însă Jovic şi imprecizia jucătorilor ploieşteni a schimbat tabela neschimbată.
 
Golul va vei în cele din urmă, în minutul 73, însă în poarta lui Zendeli, care a fost învins de Stana după un contraatac perfect al vizitatorilor. Prahovenii au fost incapabili să-şi mai creeze vreo ocazie importantă până la final, astfel că Ceahlăul obţine toate punctele şi se confirmă o specialistă a meciurilor din deplasare.
 
Petrolul: Zendeli - Străuţ, Sipovic, Petrovic, P. Stoica - Fl. Dumitru (Cataramă 59), D. Enescu (Roman 70) - Bărbulescu (Buhuşi 36), V. Negru, Opriţa - Komazec 
 
Ceahlăul: Jovic - Dumitraş, Forminte, L. Cazan, Barna - Garcia (Mathaus 80), Monroy - Bădescu (Constantinescu 62), Achim, Stana (Cebotaru 90) - Gafiţa.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close