Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Promisiunea lui Mutu şi Marica: „Vom marca amândoi cu Bosnia”

Promisiunea lui Mutu şi Marica: „Vom marca amândoi cu Bosnia”

Promisiunea lui Mutu şi Marica: „Vom marca amândoi cu Bosnia”
Sursa foto: Foto: Intact Images
02 Iun 2011   •   11:11

Jucătorii echipei naţionalei şi Răzvan Lucescu au sărbătorit ziua de 1 iunie alături de copiii din trei centre de plasament a Centrul Cultural al Ministerului de Interne. Tricolorii şi-au făcut timp să rsăpundă şi întrebărilor despre meciul cu Bosnia din preliminariile Campionatului European, iar Mutu şi Marica au promis că ambii vor marca vineri.

Eu cred că şi eu, şi Marica vom da gol”, a spus Adrian Mutu, care este de părere că adversarii tricolorilor nu sunt de neînvins: „La nivel mental şi fizic suntem la fel de pregătiţi ca în Bosnia. Sper să facem un alt meci, pentru că acolo am jucat slab. Sincer, Bosnia nu mi se pare o echipă de nebătut. Ei au poate un atu psihologic că ne-au bătut acolo”.

Atacantul Fiorentinei a vorbit şi despre retragerea lui Cristi Chivu de la echipa naţională. „Am vorbit cu el în aceeaşi zi în care am aflat că s-a retras. Îl înţeleg, este alegerea lui şi cu siguranţă ne va lipsi. Era căpitanul nostru, un jucător de mare valoare. Îi vom duce lipsa cel mai mult pe teren. El ştie cel mai bine, e alegerea lui, îi urez baftă în continuare şi vom ţine legătura ca şi până acum”, a declarat Briliantul, care a adăugat că el nu se gândeşte să renunţe la reprezentativă: „Nu mă gândesc la retragere. O să mă retrag atunci când nu o să mai pot să joc. Pentru mine e o plăcere să joc la echipa naţională şi cred că pot face faţă pe mai multe fronturi”.

În ceea ce priveşte noul căpitan al echipei României, nici Mutu, nici Marica nu au avut o poziţie tranşantă. „Nu este o prioritate pentru mine acest lucru şi nici nu mă gândesc la el. Sunt foarte concentrat pentru acest meci. Îmi doresc foarte mult să marchez în acest meci şi să câştigăm”, a explicat vârful lui Stuttgart, în timp ce colegul său spune că decizia finală îi va aparţine lui Răzvan Lucescu.

Este un meci al tuturor românilor, trebuie să fim uniţi la această finală pentru Campionatul European. Ne jucăm calificarea şi doar împreună vom reuşi. Încercăm la fiecare meci să dăm tot ce e mai bun din el. Acum realizăm mai mult ca niciodată că este ultima noastră şansă. Sper să facem un meci mult mai bun acolo, să avem mai mult curaj şi mai multă încredere. Cred că publicul de acolo i-a împins spre victorie. Au creat o presiune foarte mare asupra noastră, acum sperăm să fie invers, iar publicul să fie alături de noi din primul minut”, a mai spus Marica, referindu-se la partida cu Bosnia de vineri.

 

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu Ciprian Marica
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close