Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid câştigă cu emoţii în faţa Astrei, scor 3-2

Rapid câştigă cu emoţii în faţa Astrei, scor 3-2

Rapid câştigă cu emoţii în faţa Astrei, scor 3-2
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    30 Oct 2011   •   21:38

După ce a pierdut primul meci pe banca Astrei în optimile Cupei României, cu Petrolul, Marius Şumudică a suferit cel dintâi eşec şi în campionat de când a preluat conducerea tehnică a ploieştenilor, scor 2-3, chiar împotriva Rapidului, echipa pe care a antrenat-o în sezonul trecut.

 
Partida din Giuleşti a început oribil pentru Astra, care era condusă cu 2-0 încă din minutul 11, după ce Burcă reuşise să deschidă scorul în secunda 30, iar Herea a transformat un penalty obţinut de Surdu 
 
Rapid a continuat să domine, dar oaspeţii au revenit în joc în minutul 24, când Mihalache a executat foarte bine o lovitură liberă de la 25 de metri şi l-a învins pe Straton. Peste alte şase minute, acelaşi Mihalache a restabilit egalitatea cu un şut de la 30 metri, deviat suficient cât să-l păcălească pe goalkeeperul gazdelor.
 
Echipa lui Răzvan Lucescu a reuşit însă să mai înscrie o dată în prelungirile primei reprize, când Surdu a trimis cu mingea în poartă cu o lovitură de cap din apropiere, după o pasă venită de la Pancu.
 
Începutul părţii a doua a aparţinut ploieştenilor, care ar fi putut egala din nou, prin Fatai, însă atacantul nigerian a fost blocat în ultimul moment de apărarea giuleştenilor.
 
Rapid a reuşit însă să oprească iureşul oaspeţilor şi s-ar fi putut desprinde încă o dată la două goluri, dar Silviu Lung jr s-a opus în faţa lui Surdu în minutele 64 şi 71.
 
Astra a avut două şanse mari pe final să obţină un punct, însă mai întâi Straton şi apoi bara l-au împiedicat pe N'Doye să marcheze golul de 3-3.
 
Rapid: Straton - Rui Duarte, Burcă, M. Antonio, Bozovic - Teixeira, N. Grigore, Herea - Deac (Sburlea 86), Pancu, Surdu (Grigorie 73)
 
Astra: S. Lung jr - Mihalache, L. Goian, Găman, J. Norais - Strătilă (Stan 63), Seto, N'Doye, Băjenaru (De Amorim 78), Bruno Miguel (Miranda 24) - Fatai.
 

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close