Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid s-a înecat în minutul 90 la malul Concordiei. Ambele echipe au avut câte un eliminat

Rapid s-a înecat în minutul 90 la malul Concordiei. Ambele echipe au avut câte un eliminat

Rapid s-a înecat în minutul 90 la malul Concordiei. Ambele echipe au avut câte un eliminat
Sursa foto: Foto: Mediafax
16 Mar 2012   •   21:43

Formaţia Rapid a fost învinsă, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de Concordia Chiajna, în primul meci al etapei a XXI-a a Ligii I. Potrivit Mediafax, la ambele grupări a fost eliminat câte un jucător. Unicul gol al partidei a fost înscris de gazde în minutul 90.
   
Rapid a rămas în inferioritate numerică, în minutul 50, când a fost eliminat Rui Duarte după primirea celui de-al doilea cartonaş galben. După doar opt minute, a fost eliminat şi un jucător de la Concordia Chiajna, Muzac, tot după al doilea cartonaş galben.
   
Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 90, de Adrian Popa, cu un şut pe lângă Coman, după ce l-a driblat pe Deac pe partea stângă.

Suporterii Rapidului au scandat în mai multe rânduri "Mircea Sandu eşti o mizerie" şi "Mitică la puşcărie".

Conflict între Coman şi suporteri

Dănuţ Coman a intrat într-un conflict cu suporterii rapidişti, în minutul 83 al partidei, după ce a fost înjurat în mai multe rânduri de aceştia. Galeria rapidistă, nemulţumită de jocul echipei, a început să îl înjure pe portar, care a răspuns nervos, pentru ca în cele din urmă să aruce cu o sticlă de apă spre suporteri. În acel moment fanii au izbucnit şi au scandat: "Afară, afară din Giuleşti" şi au adresat injurii portarului şi familiei acestuia. Până la finalul meciului, la fiecare atingere de balon, Coman a fost huiduit şi înjurat.
   
Fanii au scandat trivialităţi şi la adresa acţionarului majoritar George Copos. De asemenea, galeria a scandat numele fostului portar rapidist Mircea Bornescu şi al tehnicianului Marius Şumudică.

×
Subiecte în articol: Rapid Concordia Chiajna FC Rapid gol
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close