Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Remiză albă între Astra Ploieşti şi Rapid în al doilea meci din etapa a 28-a

Remiză albă între Astra Ploieşti şi Rapid în al doilea meci din etapa a 28-a

Remiză albă între Astra Ploieşti şi Rapid în al doilea meci din etapa a 28-a
Sursa foto: Foto: gsp.ro
22 Apr 2011   •   22:01

Astra Ploieşti a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul de pe teren propriu cu Rapid, contând pentru etapa a 28-a din Liga I.

 
Ploieştenii au început curajos meciul, dar nu au reuşit să ameninţe poarta lui Bornescu. În schimb, deşi au fost practic inexistenţi în primele 20 de minute, rapidiştii au dat emoţii la primele şarje în careul Astrei, prin Pancu, lovitură de cap peste, şi Roman, şut din careu respins de Grigore.
 
După o perioadă de echilibru, Rapid a încheiat prima repriză la conducerea jocului, Herea fiind blocat în ultimul moment de Lucian Goian, iar şutul din afara careului al lui Bozovic, ineditul căpitan al giuleştenilor după dezertarea lui Spadacio, ocolind de puţin poarta.
 
În repriza secundă s-a jucat doar în primul sfert de oră, perioadă în care au apărut şi ocaziile. Miranda a reluat cu capul din plonjon pe lângă poartă, Marcos Antonio a respins aproape de pe linie şutul lui Strătilă, iar Fatai a reluat din întoarcere de la marginea careului, fără a cadra însă.
 
Rapidiştii au replicat prin Glauber, care a trimis cu capul peste după un corner, în timp ce Bozovic nu a găsit spaţiul porţii cu un şut de la 20 de metri. Până la final, singurele evenimente demne de semnalat au fost două faze, câte una pentru fiecare echipă, la care s-a cerut penalty, dar Sebastian Colţescu a lăsat de fiecare dată jocul să curgă.
 
În urma acestui rezultat, Rapid o egalează pe Steaua la puncte şi urcă pe locul 4, în timp ce Astra rămâne pe poziţia a 8-a, cu 38 de puncte.
 
Astra: Grigore - Măţel, Oprsal, L. Goian, Junior Morais - Strătilă (Al. Stan 75), Ov. Mihalache, M. Croitoru, Tigoianu (Paulinho 46) - Fatai (Ben Teekloh 81), Miranda
 
Rapid: Bornescu - Vidanov, Marcos Antonio, Glauber, Ezequias - M. Roman, Olberdam, St. Grigorie, Bozovici (Frunză 80) - Herea (C. Lazăr 60) - Pancu (Ciolacu 88)

×
Subiecte în articol: Astra Ploieşti Rapid Liga I
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close