Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Sportul - Chiajna 2-2, după două goluri în prelungiri. Diniţă şi-a dat demisia de la Concordia

Sportul - Chiajna 2-2, după două goluri în prelungiri. Diniţă şi-a dat demisia de la Concordia

Sportul - Chiajna 2-2, după două goluri în prelungiri. Diniţă şi-a dat demisia de la Concordia
17 Dec 2011   •   16:02

Sportul Studenţesc şi Concordia Chiajna au terminat la egalitate, 2-2, în Regie, într-un meci din prima etapă a returului Ligii I.

Concordia a deschis scorul în finalul primei reprize, prin Mihalcea, dar Sportul a restabilit egalitatea prin Andrei Lungu (70), într-un moment în care evolua în 10 oameni. Finalul a fost foarte fierbinte, iar Ferfelea a părut că aduce victoria Sportului în prelungiri, dar o gafă a portarului Andrei Popescu în minutul 90+4 a făcut ca Alexandru Radu să înscrie din apropiere şi meciul să se încheie la egalitate.

În urma acestui egal, Sportul rămâne pe locul 16 (14 puncte), în timp ce Chiajna ocupă o poziţie mai jos, cu 11 puncte.

Tehnicianul Laurenţiu Diniţă a anunţat la finaul partidei că demisionează de la Concordia Chiajna. "Este un rezultat care nu ne avantajează, nu am putut gestiona omul în plus pe care l-am avut. Încă sunt în stare de şoc şi un pot să cred ce s-a întâmplat. Vreau să le mulţumesc jucătorilor şi tuturor şi vreau să-i anunţ că de astăzi nu mai vin la echipă. Le mulţumesc tuturor pentru sprijin, dar mai mult nu s-a putut. Asta este viaţa. Sper să se salveze, pentru că merită. Poate este mai bine să facem un şoc la echipă. Cel mai bine e să îmi văd de viaţa mea. Am ratat ocazii incredibile, dar ăştia sunt jucătorii noştri. Nu mă voi răzgândi", a spus Diniţă.

×
Subiecte în articol: Sportul Studentesc Concordia Chiajna
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close