Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua a fost eliminată de Concordia Chiajna în optimile Cupei României, la loviturile de departajare

Steaua a fost eliminată de Concordia Chiajna în optimile Cupei României, la loviturile de departajare

Steaua a fost eliminată de Concordia Chiajna în optimile Cupei României, la loviturile de departajare
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    01 Noi 2012   •   11:17

Lider autoritar în Liga I, Steaua a fost eliminată de Concordia Chiajna în optimile de finală ale Cupei României, în urma loviturilor de departajare.

La finalul celor 120 de minute de joc, scorul a fost acelaşi de la începutul meciului, 0-0, ilfovenii reuşind să se impună la penaltyuri cu 4-3.

Concordia a ratat prima, prin Damian Georgian, însă roş-albaştrii nu au profitat de acest avantaj şi au irosit ultimele două lovituri, executate de Alexandru Chipciu şi Cristi Tănase, şi au părăsit astfel competiţia.

Pentru echipa lui Ilie Stan, fost antrenor al Stelei, au transformat Pană, Ispir, Belu şi Zuluf, în timp ce Nikolic, Pârvulescu şi Filip au marcat pentru liderul campionatului.

Partida disputată la Chiajna a avut parte şi de un moment inedit, care s-a petrecut în minutul 101, atuni când arbitrul Marian Balaci l-a eliminat pe stelistul Tibi Bălan, pentru al doilea cartonaş galben. Centralul a revenit însă asupra deciziei, după ce a constatat că mijlocaşul nu mai fusese avertizat înainte.

„În mare, am făcut un meci bun. Am reuşit să ne creăm ocazii. Trebuie să fim bărbaţi şi să-i felicităm pe cei de la Chiajna. Am pierdut un obiectiv şi suntem dezamăgiţi. În seara asta ne-au lipsit mulţi jucători, care vor fi pe teren la meciul cu Dinamo. Vreau ca jucătorii să treacă foarte repede peste acest eşec. Am pierdut un obiectiv, mai avem două, iar cel mai important este campionatul şi îl vom câştiga”, a declarat antrenorul roş-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf, la finalul întâlnirii.

Dacă Steaua s-a împiedicat surprinzător în faţa fostei echipe a actualului său antrenor, în schimb campioana CFR Cluj a obţinut calificarea în sferturile de finală, după victoria obţinută pe teren propriu în faţa divizionarei secunde FC Botoşani, scor 2-0.

Ambele goluri ale clujenilor au fost înscrise în repriza a doua, Bjelanovic şi Luis Alberto punctând în urma unor centrări din corner ale lui Rafael Bastos.

Noul tehnician al grupării din Gruia, portughezul Paulo Sergio, nu a stat pe bancă, urmărind partida din tribună, însă la pauză a coborât la vestiare pentru a le da sfaturi elevilor săi.

Într-un alt meci desfăşurat miercuri, Ceahlăul Piatra Neamţ s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş. scor 2-0. Golurile nemţenilor au fost reuşite în ultimul sfert de oră de Bădescu şi Lukanovic.

Marţi, Astra Giurgiu, Petrolul Ploieşti şi Rapid au obţinut calificarea în sferturile de finală ale Cupei României.

Faza optimilor de finală se va încheia joi, atunci când sunt programate ultimele două meciuri, Oţelul Galataţi - CF Brăila şi Pandurii Tg. Jiu - Dinamo.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close